...

Лекция от Heimtextil България 2016

Главният редактор на групата сайтове изнесе лекция на Heimtextil България.

Татяна Белохина, главен редактор на Websites Group, изнесе тематична лекция пред посетителите на професионалното изложение Heimtextil Russia 2016, което се проведе в София на 20-23 септември. Лекцията се проведе в рамките на проекта Heimtextil Russia Online Mania с участието на представители на водещи Български портали за дизайн и онлайн магазини за домашен и интериорен текстил.

Татяна разказа на аудиторията за ключовите позиции, които водят до успех, и обясни защо един дизайнер трябва да се рекламира в онлайн медии и какви са ползите от саморекламата. Бяха засегнати и други важни теми: как правилно да се снимат обекти за публикации, как да се създаде портфолио, как да се привлече вниманието на професионалистите. Освен това лекцията даде отговори на много други интересни въпроси.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostina Georgieva

    Какво беше основното послание на лекцията от Heimtextil България 2016? Ще бъдат ли повторени подобни събития и следващата година? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари