...

Зоя Диагел

Зоя Диагел

Американска актриса и певец – Zoe Diagel – успешно изгражда своя творчески и личен живот. Зад раменете има дълъг списък с филми и телевизионни предавания, музикални албуми, признаване на обществеността. И Zoe – икона за истински стил. Удивително универсални и модерни изображения от Штелки могат безопасно да се считат за ръководство за начинаещи мода.

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Биография

Зоя е родена в наследствено холивудско семейство. Баща й (Калеб Дешенел) – успешен филмов оператор и мама (Мери Джо) – актриса. По-голяма сестра ZOYA – Емили – също актриса. Така момичето, както казват, просто „е написано на кожата“, за да стане път на попълване на известната им киносмия.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

Пълно име, получено от бъдещата звезда при раждане – Zoe Claire Deschanel. Родена е на 17 януари 1980 година. Между другото, родителите първоначално са инвестирали в името на по-младата дъщеря със специално значение. Калеб и Мери обичаха творбите на D. Salinger, и особено – историята „Франки и Зуи“. Така че дъщерята те повикат в чест на главния герой на книгата. Но, земята, момичето намери, че Zoe произношението й много повече. Така че, инвестирани от родители, първоначалното значение на името е загубено, но Калеб и Мери не са тъжни по този повод.

Зоя Диагел

Сестрите Дешанел са много приятелски, като цялото им семейство. Основният подарък за известния клан е способността да се работи заедно в същия проект. За щастие, такива шансове често падат. В допълнение, Deschanel любовта да се появява заедно в различни светски събития и дори се опитват да прекарат много време.

Кариера

Актриса

Странно, веднага след училище, Зоя Дешанел не прекарваше време в университетите и веднага посвети целия си живот на семейството. От 1998 г., когато Zoe дебютира в първия си телевизионен проект и до днес, филмографията има впечатляваща. С участието на най-младия Дешанел, разбира се, ще има дузина-други малко известни филми и телевизионни предавания, но много картини заслужават внимание и похвала.

Зоя Диагел

  • „Почти известен“ (2000)
  • „Manic“ (2001)
  • „Добро момиче“ (2002)
  • „Елф“ (2003)
  • „Живна зима“ (2005)
  • „Любов и други проблеми“ (2006)
  • „Мост в Терабития“ (2007)
  • „Винаги казват“ да „! „“ (2008)
  • „500 дни лято“ (2009)

Зоя Диагел

Най-добрите сериали, в които Zoe изглеждаха епизодично и с основната роля е:

  • „Омагьосано царство“+
  • „Кости“+
  • „Ново“.

Ролята в последната поредица доведе актриса много номинации за такива престижни режими като „Еми“ и „Златен глобус“.

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Певица

Заслужава да се отбележи, че музикалните класове вероятно са единственият информиран избор на Zoe. Като актриса, която тя диктувала професия в семейството си. Но личното желание за Зоя беше точно за музиката. Момичето дори е планирало специално да научи занаятите на музикалния театър, но тогава осъзнах, че съдбата й – кино и телевизия – всичко това няма да я пусне.

Зоя Диагел

Zoe, ангажиран с музика на нивото на хобито: пише песни, изобретен различни номера. Но скоро музиката проникна във всички области на живота си – Зоя дори започна да пее във филми, пише музика на някои снимки, в които тя играе. Често саундтраците от Zoe са комични, като например съставът на кой сте от филма „Винаги казват“ да „.

За щастие, Зоя, нейният филмов инженер беше толкова добър, че тя изобщо не се намесва и дори ходи. Така Zoe започна да произвежда студиа албуми, организират изпълнения на живо. В продължение на много години актрисата се занимаваше с музикална креативност като част от дуетата на тя и него, където производител на Gitarist и непълно работно време е изпълнил Матю отделение. На раменете Zoya закрепи вокалите, пиано, понякога – Хавайския човек (укулеле). Слушането на гласа на Zoya deschanel е приятно, за да наблюдава нейните вродени артистични таланти, както във филмите, така и във видеоклипове.

Едно от изказванията е в следното видео.

Сходство с Katy Perry / Sour Morris / Feliciti Jones

Много често в световното шоу бизнес има близнаци. Зоя веднага прилича на няколко известни лила. Добре, или изглеждат като нея – кой харесва повече. Така че, много от тях се обаждат на певицата Zoe интелектуално копие Katy Perry. Просто погледнете снимката – те наистина са доста трудни за разграничаване един от друг. Между другото, ако сте объркани, съвет: Zoe – ляво.

Зоя Диагел

Тази верига близнаци удължава друга актриса, много подобна на zoe и на Кейти. Spee на Суван Морис – Британска телевизионна серия звезда. На снимката отляво надясно: Katie, Zoe, Sivan.

Зоя Диагел

Актрисата Feliciti Jones може да играе ролята на дуплер Zoe Diafell в някакъв филм. Тази очарователна актриса също е много подобна на Zoe!

Зоя Диагел

Личен живот

Външно все още приличащ на палав момиче, в живота Zoe – възрастна жена има опит. Актрисата успя да оцелее един развод, за да намери втори съпруг и да роди дете.

Първият съпруг Зоя стана музикант – вокалист на смъртта на смъртта за cuitie ben gibbard. Те започнаха да се срещат през 2008 г., а през септември 2009 г. се ожениха. Но бракът се оказа крехък, двамата се сблъскват с безразлични разногласия и през 2012 г. те се развеждат.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

Вторият съпруг Зоя стана Яков Петро – Холивудски филм Susser. Този съюз беше по-топъл. През юли 2015 г. една двойка имаше първа споменателна дъщеря, която наричаха Ели да набъбне.

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Известно е също, че Zoe Diagel е близък приятел на Кейт Хъдсън и Джейк Гилинхол – те са познати и близки от училище. Добър приятелски отношения Асоциираща актриса и с Джоузеф Гордън Левит – нейният партньор за няколко филма.

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Тайните за красота

Една от най-ярките особености на появата на Зоя Дешанел са нейните зашеметяващи, огромни и лъчеви очи. Подчертайте, че помагат на правилния грим.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

Втората ярка характеристика на появата на Zoe – прическа. Постоянен взрив само от време на време оставя тази талантлива глава. Ето някои опции за най-успешните прически Zoe Deschanel.

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Фигурата на Zoe е далеч от модела – няма андрогод. Но това не се намесва в актрисата, красива в бански костюм, да бъде неустоим на всяка снимка.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

Между другото, растежът на Zoe също е далеч от модела – само 168 cm. Теглото на актрисата държи в рамките на 55-57 кг.

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Между другото, след раждането, Зоя се върна много бързо в обичайната си форма. Фото 2016 Това потвърждава.

Зоя Диагел

Има тайни на Zoe на красотата и чар, която тя с удоволствие споделя с всички момичета на света. Те могат да изглеждат банал, но наистина работят.

  1. Не велосипед.
  2. Винаги остават дете.
  3. Да се ​​държат естествено.
  4. Да откаже от лоши навици.
  5. Фураж.

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Zoe Diafell Style

Когато погледнете Zoe, изглежда, че това вечно младо момиче никога няма да стане възрастна леля. Но по-млад представител на династията на филма Дешанел вече е на 37 години! Тази светла актриса и певица вярва не само с ролите си и възхитителен глас, но и неизчерпаема енергия. И нейният стил в дрехи винаги или допълва, или малко ограничава този фонтан на емоциите.

Например, този ансамбъл – ясно демонстрира втория случай. Самата идея е много необичайна: и отпечатъка, и рязането, избрано за това, по протежение на чантата. Но цветовата схема не дава на костюма, за да стане твърде крещяща: дълбоко синьо, дискретно тъмно червено и две спомагателни цветове – черно и бежово. В това представяне мини-полата с миризмата никога няма да изглежда като вулгарна и проста, покриваща цялата върха на геометричния модел на ансамбъла – няма да бъде нито скучен, нито алеапик.

Зоя Диагел

Монофоничните изображения винаги гледат на zoe не по-лошо от цвета. Например, това е бяла затворена рокля с БАН. Горната част, пола в гънка, всичко изглежда много елегантно. И ярки декорирани лодки на малката ток Добави заедно с акцент.

Зоя Диагел

Белите тоалети са винаги на лицето на страстната брюнетка с тъмен тон на кожата. Така актрисата изглежда същата ефективно и в къса рокля, направена от странна дантела, и в буйна кукла. И вариацията на „белия връх, черен Bal“, изпълнена от Zoe, никога няма да бъде скучна: оценявам само този ансамбъл от буйната пола и риза с смело рязане във формата на сърце!

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Zoe Diafell демонстрира красиви ансамбли за ежедневен стил. Това са опциите за комбинации от прости и удобни атрибути на облеклото с пола, дънки, с палто. Комични изображения на zoe, заснети в Instagram, понякога е възможно и трябва да възприемате сериозно. Например, този райев пуловер, от който естетиката на 90-те години, която се е върнала в пика на популярност.

Зоя Диагел

Палта и окопите Zoe комбинира с останалите дрехи на принципа на цветовата хармония: в първия случай всички аксесоари бяха избрани в черно и червена гама, във втория Зоуби решиха да комбинират кафяви, бежови нюанси и черни.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

И следващото облекло в стила на подготовка е много универсално. Когато жилетката е закрепена към всички бутони, ансамбълът е подходящ за поход за обучение или работа, ако няма строг облекло. И веднага щом бутоните на блуза са разкопчани или изобщо се премахват, екипировката става вечер. Балети заедно с високи токчета – трик, който помага да се направи изображение по-беззащитно, крехко и по-любопитно за представители на противоположния пол.

Зоя Диагел

Вечерните тоалетни от Zoe deschanel винаги са много различни. Те могат да бъдат нежни, луксозни или дори бързи! Помислете за най-любопитни примери в ред. Сцепление към комбинацията от тъмно синьо и дълбоко червено в Zoe не е добре: тази гама е напълно хармонизирана с цвета на актрисата. Тук виждаме и не по-малко успешни стилни рокли, което е подходяща фигура на Дешанел (тип „круша“).

Зоя Диагел

Тук има друго визуално приемане, което все още ще видим Zoe в изображения. Тъй като растежът на момичето е доста скромен, той съчетава чорапогащи и обувки много компетентно: те трябва да бъдат избрани тон за тон, така че краката да изглеждат по-дълго. Помислете за още няколко примера за прилагането на този трик. Между другото, в последната снимка на чорапогащите обикновено отсъстват, но роклята е почти краката. Затова Zoe използва телесни цветни обувки в. И отново перфектния образ.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

Деликатните бележки в аксесотите на Zoe Diafell винаги изглеждат много естествени, съответстват на нейната неочаквана роля, много младо момиче. Така че, кратък облечен от милним крем сянка има прост и наивен стил. Образът на безупречни черни лодки на петата.

Зоя Диагел

Друг костюм, напълно устойчив в светлината бежова гама изглежда вече твърда: дължина, стил, блестящ кристал вече не е момиче от съседния съд, но истинската принцеса чака кавалерията му. В такава рокля можете спокойно да завладеете сърцата.

Зоя Диагел

Нежна синя гама – друга отлична възможност за създаване на тоалетни дрехи. Изображенията, създадени от Zoe на следващите две снимки, демонстрират способността й да носят рокли с буйни поли правилно: ако стилът осигурява ръкави, можете да си позволите свободна коса. Ако рокля с стил на бюстие, перфектната опция е прическа с събрана коса.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

Тендни нюанси на червената и синя актриса знаят как да носят не само заедно, но и отделно. Отличен пример е поставената по-долу снимка. Синьо облекло повече дискретно и червено – фатално, съблазнително. Първият е подходящ, както вечер и през деня (особено ако хвърлите черно яке отгоре), но втората опция е изключително за коктейли и тържествени събития.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

Дължината на maxi е свързана с червен килим, с някакво празненство. И повечето жени са създадени с помощта на рокля от такава дължина елегантен, често много доминиращ образ. Нещо подобно демонстрира следната снимка и Zoe. В придатъка до такава очарователна дължина в това изображение, прикрепено внимателно течаща атлас, отворен гръб, оригинални рокли горски декор.

Зоя Диагел

Но най-често (дори докоснато в maxi) Zoe създава нежен и беззащитен образ. В същото време актрисата винаги демонстрира много интересна рязана рокля, винаги оригиналния избор на плат и допълнение към роклята.

Зоя ДиагелЗоя Диагел

И Zoe е една от малкото момичета, които лудо обичат моделите в дрехи – всеки. И абсолютно всеки печат на Холивудската красота безупречно подходящ, независимо дали е клетка, грах, ивици или цветя!

Зоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя ДиагелЗоя Диагел

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Violeta Koleva

    Здравейте, имаме някаква информация за Зоя Диагел, но имаме и някои въпроси. Бихме искали да знаем повече за нея, какви са нейните интереси, работата и какъв е живота й. С удоволствие бихме чули историята й или някакви постижения. Моля, ако имате повече информация за Зоя Диагел, споделете я с нас. Благодаря!

    Отговор
    1. Atanas

      Зоя Диагел е талантлива и усмихната млада жена, която се занимава с музика и танц. Тя обича да създава и изпълнява своя собствена музика и песни, които винаги впечатляват публиката й. В свободното си време Зоя също се занимава със спорт и пътува по света, за да разшири своите хоризонти. Животът й е пълен със страст и енергия, които я правят вдъхновяваща за всички около нея. Нейната история и постижения са вдъхновяващи и с увереност можем да кажем, че Зоя Диагел е голям талант, който ще продължи да се развива и да впечатлява света със своя талант и усърдие.

      Отговор
Добавяне на коментари