Сара Шахи

Сара Шахи

Източна красота Сара Шахи – актриса и модел на ирански испански произход. Във телевизионните проекти, след това на кориците на известни лъскави списания, след това в голямо кино, Сара демонстрира не само гъвкавостта на своя талант, но и отличен стил. Как да комбинираме кариера на публичен човек и личен живот, как да бъдем примерна съпруга, грижовна майка и в същото време икона на стил и могила от милиони? Ние научаваме след проучване на жената на Холивуд.

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Биография

Сара Шахи е родена на 10 януари 1980 г. в Тексас. Баща – ирански по произход – има кралски корени. Мама – испански. Така че от самото раждане на Сара нараства в атмосферата на контрастите: строг баща вдигна дъщеря си в мюсюлманските традиции и мама мечтаеше, че дъщеря й ще стане известна и по всякакъв начин помогна на светското образование и развитие.

ранните години

Като включи подкрепата на майка ми, Сара Шахи обичаше конкурсите за красота от 10 години, взе активно участие в тях. Когато момичето беше на 13 години, родителите й се разведоха. Този ред на съдбата даде на Сара и майка й повече свобода в реализацията на общата им мечта.

Вече на 17-годишна възраст Шахи спечели титлата на кралицата в конкурса „Мис Форт струва САЩ“. И две години по-късно момичето отиде в колежа, където се присъедини към екипа на спортния клуб на Cowboi Sports Club „. В колежа, заедно с общите образователни дисциплини, Сара изучава оперно пеене и се занимава с карате. Актрисата дори има кафяв колан в този спорт.

Кариера

Филм

В киното Сара Шахи имаше, както често се случва, случайно. Участието й в екипа на Worl е довело до факта, че директорът Робърт Оолман обърна внимание на младата красота. Той се готвеше за снимките на своята картина „д-р Т. И жените му – видя очарователни шаха и й предложи епизод във филма.

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Сара без колебание отиде в Холивуд. И не плати. Момичето с такъв външен вид и жизненоважна енергия веднага стана в търсенето в киното. Разбира се, първоначално Шахи имаше много малки роли. Но постепенно Сара започна да обръща повече внимание на директорите и така да удари телевизията.

В голямо кино Сара Шахи може да се види във филми:

  • „Повече от любов“ (2005)
  • „Rush Hour 3“ (2007)
  • „Не знам как го прави“ (2011)
  • „Неудържим“ (2013)
  • „Beatl Adventures“ (2015)

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Сред забележителните произведения в телевизионните серии трябва да се отбележи, както следва:

  • „Кейт посредник“
  • „Поглед“

Филмографията не е голяма в сравнение с мъките на този бизнес, но се съгласявате, за едно момиче, което е паднало в един филм случайно, това е много добър резултат. Сара се подобрява през цялото време. Между другото, актрисата притежава не само английски: все още в младостта си, момичето овладее родния си за баща си (персийски) и роден на мама (испански) езици. По време на проучването в колежа, Шахи усвоил не само вокали, но и игра на китара и пиано.

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Модел

Кариерата във филма погълна Сара Шахи с главата си. Но периодично актрисата си спомня страстта към детството си и украсява присъствието си лъскави списания. От големи фотосесии си струва да се отбележи стрелбата за публикации като крива, максима, мускулно развитие, мъжки фитнес.

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Личен живот

Сара е една от малкото съвременни публични лица, които могат да се похвалят с референтната „женска фракция“. Тя имаше шанс веднага да се срещне с такъв, който обичаше да живее. Актьорът Стив Хауи стана съпруг на Холивудската звезда. Двойка се срещна преди сватбата на около 6 години. И днес зад раменете на двойката вече 14 щастлив летен живот. Двойка има три деца: син William Wolf Houi (2009) и близнаци – Violet Moon Houi, Knox Blue Houi (2015).

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Sarah Shahi Style

Ако ориенталската кръв тече в една жена, непременно е позоваване на благодатта и целомъдря. И ако идва от коктейл от изток и на запад, както в случая с Сара, тогава има игра на контрасти: скромността се бори със съблазност, ярки изображения с приглушени. Във презентации, фестивали и други звездни партита, Сара Шахи винаги демонстрира екипировки, ярко отразявайки характера си, построен върху сливането на две различни култури – Източна и западна Европа.

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Започваме преглед с много прост образ, който Сара демонстрира през 2013 г. на пресконференция на телевизионния сериал „в областта на вида“, проведена на фестивала „Комикс-Кон“ в Сан Диего. Въпреки че тук са доминирани тъмни цветове, ансамбълът изглежда много освежаващ. Елате в своя грандиозен връх с сочен флорален печат, черни кожени кльощави панталони и велур коралови сандали на малка височина и с ремъци в глезена. Всички елементи на костюма са много добре помежду си, тъй като всеки елемент има нещо общо от другото. Така че, коралният цвят на сандвел се повтаря на отпечатъка отгоре, самият отгоре има декорация с кожени вложки, които отразяват материала на панталона. И накрая, дори такъв аксесоар, като часовник, има златни части и това е кръстовище с цип отгоре, направен под злато.

Сара Шахи

Друг индикативен образ на актрисата демонстрира там, но година по-късно. Екипът е прост, въпреки че се спуска в безупречен стил: тъмно синя плот на тънки ремъци, черна пола от черно-тънка на ципа пред и в средата (от горната до долния край), черни обувки с отворени черни обувки страни на нисък ток. Всички избрани подробности за тази тоалетна сами са много прости и заедно създават много уважавано облекло.

В това изображение Сара избра много естествен грим, дори полагане на възможно най-прост – разсейвани къдрици се разресват перфектно плавно и просто падат на раменете. Общата простота на състава ви позволява да дадете актриса свобода в избора на бижута: тук сме видими и златни, сребърни и блестящи камъни на пръстените. Но тъмният лак на къси нокти е почти необходимата част тук: така че всички тези пръстени изглеждат много по-подходящи, такава маникюр изглежда дават тези скъпоценни кадър.

Прочетете повече  Drea de Matteo

Сара Шахи

И ето една партия в чест на 25-та годишнина от популярното мъжко списание Сара, посещавайки в тези топ темпера, които наблюдавахме на предишната снимка. Целият актриса на екипировка беше още по-естествен, скромен, но от него само по-привлекателен. Виж себе си: елегантна класическа черно-цветна рокля, дължина – под коляното. Той е на широки ремъци, но има доста просторен квадрат, така че къдриците да падат върху раменете (които, между другото, дори не се оправят, а просто изсушават и полагат в естествената им форма) покриват тези най-много ремъци, създавайки илюзия за по-откровена рокля.

Подобни визуални трикове винаги привличат вниманието на другите! В допълнение към естествено прически, ние отново виждаме подобен грим, но маникюр Сара избрал ярък маникюр, а отново е абсолютно вярно: На ръка с такъв маникюр има приличен и скъп часовник, и луксозен пръстен, и луксозен пръстен, и луксозен пръстен този очарователен съединител, който Сара реши да завърши ансамбъла си.

Сара Шахи

След това помислете за повече откровения и не по-малко съблазнително облекло. На един от новите филмови фестивали на Сара Шахи демонстрираха възхитителна кожена шоколадова рокля, без ръкави, дължина на коляното, с дълбоко V-деколте. Suede High Stud спални обувки – перфектна партия за такива рокли. Завършва ансамбъла на съединител на млечен цвят, който между другото се наблюдава в състава на предишното изображение. Така, Сара не просто ни учи да бъдем възхитителни тоалети, но и да прехвърляме същите елементи от един ансамбъл на друг.

В заключение искам да кажа, че Сара винаги се опитва да наблюдава баланса, така че в толкова ярък начин тя почти отказва бижута (само два пръстена, без гривни или огърлици), а косата нежно се събира. Тъмният лак за нокти (този път – в тона на роклята) – непроменен признак на изключителен вкус и стил на Сара.

Сара Шахи

За печат на животни в гардероба, актрисите и моделите също са място. Помислете за елегантна лятна рокля в пода на цветовете „под зебра“. Изгорени черни и бели гама Сара разрежда блестящи аксесоари: сребърни преливания от обувки и гривна се усилват от перлен блясък на обеци и пръстени.

Сара Шахи

– Как да нося откровено деколте?“, – ти питаш. „Много внимателно!“- ще ви отговори на визуален пример за следното индикативно облекло от Сара Шахи. Искам да добавя малко откровено до вечерта? Моля те! Но оставете дължината на роклята да бъде на пода, ръкавите са дълги, пастелни гаемични тъкани, матово, леко падане. И още един важен съвет: без декорации и брилянтни детайли, в противен случай рискуват шок, го правят евтин, вулгарен.

Сара Шахи

Понякога дори толкова женствени дами като Сара Шахи искат някаква бруталност. И тогава тези сладки изображения са родени, в които роклята е в непосредствена близост до груби ботуши. Между другото, такъв ансамбъл успешно се изгражда твърде лесно. Тук изглежда, всичко е ясно: Сара избра най-затворената рокля. Но! Струва си да променяте цвета си, материала – и изображението става скучно, като баржа. Но безупречния вкус на Сара й помогна правилно да вземете и цвят и текстура. И тази рокля, играейки светлината от Софа Сара Соле, на всяка стъпка актрисата придобива различни нюанси: тя може да бъде маслина или дори хаки, която оправдава присъствието в ансамбъла на груби ботуши – малко военнослужещи в женската рокля, днес все още е от значение.

Сара ШахиСара Шахи

И отново пример за баланс между сексуалността и целомъдрите в роклята. На Сара малка черна рокля над коляното, тя има отворени рамене и наистина по-скоро отрязани. Важно е да забележите и в това облекло едно много добро правило: ако роклята е доста къса и отворена, тя трябва да бъде свободна в бедрата и да се монтира в горната част на тялото. Такива пропорции са по-добре подчертани и ще украсяват всякаква форма, а друг такъв силует никога няма да изглежда. В този образ, липсата на ненужни декорации и ярък грим отново се демонстрира – всичко е много естествено.

Сара ШахиСара Шахи

За всички любители на панталоните през уикенд искате да разглобите едно от тези изображения от Сара Шахи. Това е много светъл костюм, изготвен от директни сатенени розови преследвания, черни лакови лодки, клубно яке, подрязано със сребърни пайети и огромен съединител с закачлив геометричен модел. Друг важен детайл, разположен на фона – прост бял връх. Той е поставен върху сакото и не забравяйте да отразявате. Такова облекло е подходящо за всяка страна.

Сара Шахи

И следното изображение е подходящо по всяко време на деня и по всяко време. Това е чудесна комбинация от твърди, меки и полупрозрачни материали, черни, жълти, бели и златни цветове. И отново, Сара демонстрира няколко тенденции в една рокля наведнъж: черна дантела, бяла комбинация със злато, молив пола.

Сара Шахи

Но, разбира се, като истинска жена, най-често Сара Шахи се появява в светските кръгове в роклята. Тя може да бъде елегантна или луксозна, рустикална или напомняща за произхода на актрисата и модела. Но винаги е много грандиозно и женско облекло. И всичко е модерно, предразположено към романтичен стил в дрехите, си струва да се научим от историята на телеком!

Сара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара ШахиСара Шахи

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Georgieva

    Здравей, имате ли информация за идентичността или професионалната област на Сара Шахи? Бих искал да науча повече за нея и нейната работа.

    Отговор
Добавяне на коментари