...

Drea de Matteo

Drea de Matteo

Актрисата на италианската слизане Дря де Матео е станала известна с работата в популярната американска серия. Какво означава звездата „клан сопран“ и „анархия синове“ в свободното време? Как да си направим личния си живот, в който тайните на красотата и стила на очарователното Андреа?

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Биография

Андреа Дона „Дря“ де Матео е родена на 19 януари 1972 година. Андреа Баща – Алберт де Матео – ангажиран с производството на мебели. MOM – Donna – образователен драматург, държат същото име в компанията HB Studio. Дря има двама по-големи братя, децата на де Матео се появиха в католическите традиции.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Детството на бъдещата атракция премина в Куинс, в юношеството, Андреа живее със семейството си в горната част на изток в Манхатън. Днес актрисата също живее в Ню Йорк.

Дрейско образование получи доста стандарт: първо ги училище. Лойола в горната част на изток, тогава – училище по изкуства в Нюйоркския университет в Ню Йорк. Всъщност Андреа мечтаеше да стане директор, вероятно това желание да възникне във връзка с работата на майката, която млада де Матео е вдъхновена по време на детството си. Но съдбата заповяда иначе.

Кариера

След като завършва училището по изкуства, Дря влезе във филмите. Първоначално това бяха епизодични роли в малко известни независими картини. Минута от славата Настагла де Матео за слушане на серията „Clan Soprano“. Деб дойде да се опита да се превърне в мимолетна роля, но така удари мисловните мисли с неговите таланти, темперамент и външен вид, че са решили да разширят ролята, в която Брискът е незабавно одобрено. Adriana la Serva стана по-важна фигура в поредицата благодарение на drea de matteo.

Филми и сериали, в които участва тази светла актриса, съставляват много впечатляващ списък. Отбелязваме най-известните и успешни:

  • „Парола“ Рибен меч „“
  • „Clan Soprano“
  • „Джоуи“
  • „Любов с речник“
  • „Синове на анархията“
  • „Ню Йорк, обичам те“
  • „Отчаяни съпруги“
  • „Право и ред: специален корпус“
  • „Калифорникация“
  • – Тъмни тайни
  • „Tints of Blue“

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Личен живот

Дълго време актрисата беше омъжена за музиканта Дженингс стрелец. През 2009 г. те обявиха ангажимента си и през 2001 г. – се ожениха. В този брак Дриа имаше две красиви деца – дъщеря Алабама (2007) и син Уейлон (2011). Въпреки това, дори наличието на обикновени деца не може да запази връзката между тази двойка: след дългите разногласия на Дря и стрелец, разведени през 2013 година.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Един от хобитата Андреа е съдържанието на собствения магазин на реколта дрехи в стила на рок под знака Filth Mart. Шоурумът се намираше в Манхатън, съсобственикът му беше близък приятел на приятел Майкъл Спорт. Днес този магазин е престанал да съществува, но Draa планира да отвори нещо подобно в Лос Анджелис.

В допълнение към English de Matteo свободно притежава два чужди езика – италиански и испански.

Drea de MatteoDrea de Matteo

Drea de Matteo стил

Както във всеки италиански, истинските страсти ще бъдат пуснати в Андрей, което със сигурност ще бъде отразено в нейния стил. Ще разгледаме много различни тоалети, всички те са различни посоки в модата, или на всички бушуващи коктейл от всички видове стилове.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Първото изображение е възхитително вечерно облекло, което е проба от сдържан елегантен стил. Между другото, сдържаността не е най-характерната черта на темперамента и стила в дрехите, които най-често демонстрират околността. Но този образ е приятно изключение. В допълнение, тук са показани две страсти на актриси, които ще се срещнем в други тоалети – това е „общо черно“ и кожа.

Drea de Matteo

Следното изображение на пръв поглед е малко тромав. Но от втория – можете да видите редица стилни модели. Първо, такъв ансамбъл се компилира ясно в стила на милитари, който днес е на върха на модата. Второ, комбинацията от цветове и текстури тук се наблюдава безупречно: индиго, хаки и тъмнокафяв перфектно се допълват, а кожата, дънките и кадифета създават стилен състав поради контраста си.

Drea de Matteo

Друг стил на милитари стил: централен състав елемент – тениска с камуфлажен печат. Тъмна кожа, масивен кафяв колан, наподобяващ армейският спулер, черна жилетка. Изображението едновременно и просто и наситени с всякакви детайли. Например, висулки на вериги, които са украсени с шията на актрисата, правят много значителен принос за това облекло, завършвайки го, правейки по-пълно.

Drea de Matteo

Ботуши до коляното, в които са запълнени дънки или панталони – една от най-често повтарящите се функции в Dreia de Matteo. Но това не е добро, така че е нежни бележки. Те обаче присъстват в това облекло и дори запълват основния мотив. Туника от въздушно прозрачен бял шифон, украсен с гънки и панделки – много стилно и универсално нещо. С нея, както казват, и в празника и в света.

Drea de Matteo

Drea, като истински любител на тоалети, напълно черен, може да ги направи с вкус. В нейното екзекуция те никога не получават скучни. Така че, в този ансамбъл, централната фигура е туника с дълга ръкав, украсена с декоративна бродерия. Приложението не е забележимо от пръв поглед, но при по-внимателно изследване, необичайната и завладяваща красота на този модел.

Drea de Matteo

Дори експлозивно и частично брутално момиче, чието тяло е покрито с множество татуировки, а не извънземни експерименти с офис стил. Например, това е ансамбъл, състоящ се от пола за молив, сатенена блуза и обувки за лодки, много за представяне на актриса де Матео. Вярно, вратовръзка, прикрепена към блузата, Dreya все още не започва да се връзва. Е, може би, така че този костюм изглежда само по-добре!

Drea de Matteo

Понякога Дряр дори се опитва да създаде младежки изображения. И въпреки че актрисата вече е променила петата десет, си заслужава признание, че тя успя да изглежда „като момиче“. Облекло, представено по-долу, просто и много сладко. Бладна сива рокля с дълбоко деколте и безплатен podol в гънка има класическо „момиче“ дължина – към коляното. Черният кожен колан и същите плътни чорапи на тона създават контраст, необходим за всяко зрелищно изображение. Сънливи обувки на високи токчета са избрани в роклята.

Drea de Matteo

Дори в костюмите за панталони на мъжки тип Дрбе изглеждат много женствени и съблазнителни. Имаме две възможности за това облекло: класически черни два пъти и няколко фантазии ансамбъл от широки панталони-нокът със стрелки, титинки и синя сатенена риза с къси ръкави. И въпреки че и двете дрехи са чисти заеми „от мъжкото рамо“, в представянето на де Матео, те са повече от жени: тя играе правилните обувки – класически есетрови лодки и надценяемата талия в брака от втория образ, и Дълбоко изрезка на якето от първия, леко излагане на луксозни гърди.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Етническият стил блестяха често проблясваха в точките на американската актриса. Например, тази рокля ще бъде най-често срещаната и скучна, но оригиналната етническа украса, рамкиране на линията на колана и деколтето, е неговият сочен рай.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Носенето на джинси и знае как да го направи по различни начини, винаги интересно. Така че, първият лък с дънките е деликатен състав на бялата прозрачна риза и сиво-сини дънки. Вторият вариант е „Общо дънки“: класическият цвят на джинси и актриса на якета носи с удобни маратонки, прости потници и любими кожени гривни. Jeans-Stretch Drea се съчетава с къси шокове на средни токчета, стилни върхове и оригинални чанти, като например на снимката по-долу. И потърканите леко счупени дънки в стила на хипи Дреа лесно могат лесно да се носят с торба в същия стил, с каубойски ботуши и с жилетка, заета от класически троен костюм. В този случай еклектичът е много подходящ.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Един от най-зрелищните образи на Дря за цялото време кариерата й е луксозна черна рокля. Тук се комбинират максимална дължина и скандални и големи разфасовки, дълги разфасовки и комбинация от плътна кадифе с полупрозрачни тъкани. В този образ, актрисата демонстрира невероятна женственост: не само рокля, но и прическа, и грим – всичко излъчва невероятна привлекателност и чувственост на фаталната красота.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Като млада майка drea рокли донякъде различна. Те винаги са незабележими, практични, но все още стилни комплекти. Между другото, Drea дъщеря костюми също са много сладки и модерни. Дори на плажа, младата Алабама сякаш е готова за появата на досадно папараци – образът за къпане е толкова обмислен и е добре да се появи за страници на лъскаво списание.

Drea de MatteoDrea de MatteoDrea de MatteoDrea de Matteo

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Kristina Ivanova

    Кой е Дреа де Матео и каква е нейната успешна кариера?

    Отговор
    1. Borimir

      Дреа де Матео е италианска актриса, родена на 19 януари 1972 година в Милано. Тя е известна с участието си в сериали като „Сопранос“, където изиграва ролята на Адриана Ла Черка, и „Скрити мотиви“. Де Матео е била номинирана за наградата Еми за най-добра женска роля в драма за участието си в „Скрити мотиви“. Тя също така е участвала в различни филми като „Свидетел на обвинението“ и „Малките А“. Успешната й кариера продължава и до днес, като актрисата продължава да привлича вниманието на публиката с уникалния си талант и изящен стил в изкуството на актьорството.

      Отговор
Добавяне на коментари