...

Powlina vega

Powlina vega

Паулина Вега – Колумбия красота, която по всякакъв начин се стреми да развенчи на наложения стереотип, че момичето може да бъде или умен или красив. Собственикът на титлата „Мис Вселена 2014“ все още е интересен за широката общественост. Как е биографията на модела, какво прави сега? Разказахме за това по-долу.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Биография

Паулина Вега е родена на 15 януари 1993 г. в северната част на Колумбия, в град Баранкиля. Татко – Родолфо – кардиолог, мама – Лора – Домакиня. Семейството на бъдещата кралица на красотата е голямо дори в стандартите на Колумбия: с изключение на басейна, родителите имат още четири дъщери и трима сина.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Такова просто днес семейството на Вегасина има много интересни клони в своето генеалогично дърво. Така че, баби и дядовци – световно известния тенор Гастон Вега, и баба – Елвира Сузана Кастило Гомес, „Мис Атлантико 1953“.

ранните години

Вероятно, вдъхновени от примера на баба, Паулина Вега от ранна възраст реши да овладее работата на модела. Първите стъпки в тази кариера Паулина започнаха да правят на осем години. Момичето преподаваше чужди езици, овладяваха уменията си за поставяне и дефилиране. Въпреки това, при такава ранна възраст, Паулина е разгледала модела сделка, все още като вторичен. Това беше известна страст, която можеше да се излее в нещо сериозно в бъдеще, но също така можеше да скача след година или друга.

Основният акцент в живота му Паулина винаги е правил за образованието. Известно е, че Vega, освен родния си испански, свободно притежава немски и английски език и също може да бъде малко изричен на френски език. Момичето завършва германско училище, учи бизнес мениджмънт в университета.

Кариера

Това беше студентският живот, който неволно натискаше Паулина отново сериозно, за да влезе в модела сделка. Момичето отиде в конкурса за мис Колумбия 2013 и го спечели. След тази победа Паулина Вега продължава да работи върху професионалните си моделни умения.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vegaPowlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Така че, благодарение на упоритата си работа и искрен интерес към кариерата на модела, Паулина Вега успя да стане втори колумбийски, който успя да спечели конкурса за мис вселена. Първият беше Луса Марина Сулуага през 1958 година.

Powlina vega

В интервюто си моделът каза, че нейната победа на такова престижна конкуренция не е волята на шанса, тя е дълго време за това, от детството. Например, идеите са важни. Дори ако моделът не изглежда перфектен, 100%, той е длъжен да се представи, така че най-печелившите ъгли. Паулина търсеше идеалните си ъгли, практикуващи пред огледалния ден след ден, месеци, години.

Powlina vega

Също толкова важен фактор, който влияе върху решението на съдиите, е фактът, че по време на турнето състезанията на Вега е много естествено, тя не играеше, не се опита да изглежда по-добре, отколкото е. За модела това също е много важно – да се държи просто и органично, особено когато става въпрос за модела за показване. Истинската кралица на красотата може да се покаже, знае цена и затова не се изкачва от кожата, за да докаже нещо наоколо: хора от всичко и така виждат.

Powlina vegaPowlina vega

Друга коз на Powlins, като всеки друг успешен модел: VEGA никога не е бил ограничен до постигане на външна красота. Момичето винаги е било ангажирано в универсалното си образование, между другото, „Miss Univers 2014“ не е просто красив модел, той е и магистърска степен.

Powlina vegaPowlina vega

Всичко, което Паулина е ангажирана, се интересува дълбоко, тя изучава нещо до края, а след това веднага отнема за нещо ново. И в модела на бизнеса момичето продължава да разбира нещо ново. Днес Вега често работи по различни модни предавания. Може би скоро ще го видим в ролята на телевизионен водещ или дори актриси – кой знае!

Powlina vega

Най-малко, предпоставките за това са: за победата в конкурса „Мис Вселената 2014“, Паулина получи не само парична награда, апартамент в Ню Йорк и куп отлични продукти за грижа за косата и лице, но и стипендия за една година на обучение в легендарната филмова академия в Тьорка.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Тайните за красота

Днес растежът на модела е 178 cm, параметрите: 95-70-95 и моделът държи собственото си тегло при 60 кг. Собственикът на такава природна и здравословна красота, разбира се, обича да споделя тайните си с момичета, които искат да се доближат до появата на красотата на красотата.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Лице

На страниците на социалната мрежа можете да намерите много снимки, където тя е без грим. Красив пример иска да покаже момичета от целия свят, че красотата е осветена в естественост. И така, че кожата да е красива, гладка и дори цвят, е достатъчно просто да се следват правилата, стари като света:

  • Фураж+
  • упражнение+
  • Премахнете лошите навици+
  • Винаги дръжте лицето перфектно чисто и овлажняващо.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Косъм

  1. Дъжд време – без сешоар! За да участват в шоута или мода стрелба по време на един работен ден, всеки модел е подложен на множество оформяне с сешоар, форцепс, желязо. И нека стилистите използват всички видове защитно оборудване за коса, къдриците все още са трудни за прехвърляне на подобни атаки. Ето защо, извън работната зона на Паулина използва изключително естествен начин на сушене на коса. Момичето понижава главата си надолу и бавно се готви косата с редки зъби, докато косата е напълно суха. Когато къдреците все още са много мокри, можете да ги увиете с вафлена кърпа, но не се търкайте и дори повече не вярвайте на тюрбана от кърпата – това, толкова винаги за всички манипулации, е много вредно за косата.
  2. Маслото на косата няма да се развали! И дори напротив. Всички видове петрол са основната коз на Vega Poyulina при напускане на къдриците. Най-мощната помощ за закрепването на съветите е аргановото масло. Но тя дава много по-голяма ефективност на етапа на превенция, т.е. докато косата все още не е започнала да приема. За да се предотврати структурата на структурата на тяхната луксозна коса, моделът причинява естествено масло на върховете на косата, след това остатъците от инструмента триене в дланите и равномерно разпределят по цялата дължина на косата. Резултатът се вижда на луксозни снимки: косата блясък здраве и красота.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vegaPowlina vega

ВЕГА Паулина стил

Луксозна рокля, в която е разгледана мис Колумбия 2013, ще трябва да опитам всеки ценители на вечерни дрехи. Бежов рок, бродиран с пенливи камъни, съблазнителен разрез (обратно е отворен напълно), уникалният дизайн на ръкавите – в такъв костюм, всяко момиче ще усети кралицата на красотата.

Powlina vega

Дантела рокля от бял и розов нюанс – това вече е доста дъщерно дружество. Слънчев ден в такъв модел на съседния силует до коленете, лесно можете да направите разходки из града, да пазарувате и можете да отидете в такава дясна рокля.

Powlina vega

Стилът на страната има много дръзко изпълнение в това изображение. Къси кожени късове, велур ботуши класически за този стил на кафяво и просто бяла риза. За пълнота няма достатъчно шапки!

Powlina vega

Може да се създаде луксозен класически образ и с дължина на рокля над коляното, ако стилът му е пясък. Този затворен продукт, зашит на бебето на бебето, е направен в много благоприятен цветен разтвор: простотата на стила се компенсира от лукса, вграден в тъканта и неговия печат. Златният часовник и чантата перфектно допълват облеклото и черните лодки – пълни.

Powlina vega

Паулина, както и всички тъмни брюнетки, е много бяла. Но не цялата представителност на този вид външен вид може да носят снежнобял облекло. Тези, които все още не са решени, за да създадат смели лъкове Общо бяло, си струва да вземем пример от красотата на Вега. Можете спокойно да носите бял панталон, направен през 1970-те стилистика: панталони-нокът, якето нападнат. Феновете на по-напредналия стил в облеклото на Powlin демонстрират как можем да носим ултра-модерен костюм за панталони, като геометрични ожулвания на сини ивици.

Powlina vega

И можете дори вместо вечерна рокля, да отидете на почивка, да носите грандиозен сатен гащеризон. Обувки под дългата дължина е практически не се вижда, така че може да бъде неутрален. Но тук са само бели аксесоари!

Powlina vega

Powlina Vega може да преподава няколко класически уроци по офис клас.

Powlina vega

Тези комплекти, съставени на принципа на „бял връх, черно дъно“, всички различни и оригинални, и всички могат да бъдат достойни места в ежедневния гардероб на бизнес жена.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Луксозни рокли в пода с отворен гръб – това е, въпреки това, един от най-любимите пазони за червената пътека. И блестящият продукт, представен в следващите снимки, е един от най-добрите в тази категория екипировки.

Powlina vegaPowlina vegaPowlina vega

Невъзможно е да не се отбележи възхитителните червени рокли, които кралицата на красотата обича да демонстрира в светските кръгове не по-малко.

Powlina vega

Всеки стил, някакъв нюанс – в тази гама всяка брюнетка изглежда невероятно.

Powlina vega

Впечатляващ стил и цвят на тенденцията – това са двата компонента на успеха на костюма за панталони този сезон! Vega модел перфектно използва тези инструменти, за да създаде идеален лък.

Powlina vega

Костюм, състоящ се от Black Cuhlotov и бременна плот на тънки ремъци, също могат да бъдат приписани на проявяването на офис стил в костюми на Poulassn. Но жилетката на жилетката нежно, хвърлена на раменете, омекотява общата картина, така че можете да отидете на среща.

Powlina vega

Тоски, зашити изцяло от искрящи в лъчите на следи от тъкани, Паулина Вега, като истинска кралица на красотата, са невероятни. Вероятно, така че те често могат да бъдат намерени на модела по време на нейните посещения за тържествени събития.

Powlina vega

Понякога можете да срещнете Vega на официални посещения и в спортните дрехи със спорт.

Powlina vega

Тя може да бъде нещо практично, удобно и непременно много стилно.

Powlina vega

Понякога моделът избира екипировка с оригинална декоративна хоризонтална лента. Това са рокли и костюми, които имат най-лесния разрез, но поради необичайната тъкан, те изглеждат грандиозни.

Powlina vegaPowlina vega

Общо черно от Паулина на Вега – това е сдържана класическа или романтична дантела. В същото време, по-малката рокля, по-оригиналните и отворени обувки. И обратно.

Powlina vega

Тенденция „Лейн“ – комбинирана рокля – Вега все още носи малко по свой начин. Нейното виждане за такова нещо се крие в необходимото присъствие на блясък в тъканта. Този леко полупрозрачен материал прилича на ос от скъпоценни камъни от тялото на модела. Е, кралицата на красотата има право!

Powlina vega

В заключение искам да разгледам няколко варианта за това как да нося флорален печат според победителя на световното състезание за красота. Паулина предлага няколко вида оригинални растителни модели и на техния пример показва, че почти всеки размер и цвят такива орнаменти могат да изглеждат органично. Най-важното е да се направи лък правилно.

Powlina vega

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kiril Petrov

    Здравейте, Павлина! Искам да ви попитам дали имате съвети за успешен бизнес старт и какво смятате, че е най-важното качество, което трябва да притежава успешен предприемач като вас? Благодаря ви предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари