...

Каталина Денис

Каталина Денис

Колумбийска красота – актриса и модел – Каталина Денис Очарователни зрители на пръв поглед. И нека момичето все още не успя да завладее значителни върхове, сърцата на феновете на малкото й произведения са завладени завинаги.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Нека се запознаем с отвъдморските красота по-близо и оценяваме всички лица на нейния талант и изискан стил.

Каталина Денис

Биография

Много близък познат обаче няма да излезе. В края на краищата, почти нищо за тази очарователна актриса е известна. Личният живот на Каталина се крие зад седемте ключалки и не разкрива тайните на неговата красота. До широката общественост, само информация за работата си.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Каталина Сарат Денис е родена на 7 януари 1985 г. в град Колумбия Ibaga. За това как момичето израства и отиде в кариерата си, няма официални данни в пресата. Само известно е, че в момента Денис живее във Франция, където актрисата има постоянна работа.

Кариера

Филми

До 2007 г. никой не знаеше за Денис Каталина. Всичко се е променило, когато красотата успя да получи роля във филма Люк от Черсън „Такси 4“. И въпреки че тази работа беше не повече от малък епизод в блокбастър, Каталина остави светло впечатление за себе си, тя започна да се интересува от други директори.

Днес актрисата все още е малка. Има няколко филма с пълна дължина в телевизионния списък на Каталина, както и роли в серията:

Каталина Денис

  • 2007 – „Taxi 4″+
  • 2008 – „Дави за газ“+
  • 2010 – „Pimp“+
  • 2010 – „Куриер“+
  • 2011 – „Спящата нощ“+
  • 2014 – „13-ти район: тухлени имения“+
  • 2015 – „шепот“.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Широката слава на Каталина доведе ролята на Луната на снимката на френския режисьор Паскал Бурдио „Pimp“. Следва няколко малки роли. Укрепих вашата актьорска популярност на каталина в филма „13-ти район: тухлени имения“. Тази снимка е римейката на филма „13-ти район“, публикуван през 2004 година.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Филмът повтаря събитията от първата снимка, само някои линии на парцела се променят. Римейк е посветен на Пол Уокър – художникът на водещата роля в „13-та област“, трагично починал малко преди премиерата на римейката. Каталина в този филм има ролята на хаха – един от главните герои на парцела.

Каталина ДенисКаталина Денис

Последният вид на каталитен денис във филма се състоя в американската телевизия. Актрисата отбеляза ролята на д-р Мария Мартинес в мини-серията „Шепота“, базирана на историята на лъч Брадбъри „Урок“.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Модел

В модела кариера Каталина Денис също държи златната среда.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Лицето на рекламната кампания на известната марка, която все още не е успяла да стане. Но колумбийската красота има постоянна работа, тя е поканена на различни фотосесии, понякога попада върху гланцовите списания.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Сред произведенията на катарински снимки за такива добре познати публикации, като Максим, кромос и други.

Каталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина ДенисКаталина Денис

Стилни изображения от Каталия Денис

Колумбийската звезда на екрана има не само уникален външен вид, но и красив вкус. Разгледайте най-ярките екипи на актрисата, която тя демонстрира на червен килим в различни периоди от кариерата си.

Да започнем с това, може би най-съблазнителен пример. Това е луксозна рокля в пода, от черната тъкан на два вида – гъст костюм и полупрозрачен с дантела декор. Растителните модели деликатно покриват всичко, което трябва да бъде покрито. Но еластичният корем и тънките крака актриси са ясно видими чрез прозрачни фрагменти на роклята. Разредете черното монотонно червено (червило, маникюр), сребро (пръстени, обеци, гривна) и бяло с розови пръски (съединител) \ t.

Каталина ДенисКаталина Денис

Ако искате да научите как да носите съкратени стилове и дълги разфасовки правилно, равно на следващия лък. Каталина демонстрира много подходяща крайбрежна кора, изработена от кожа и с дължина на пода. В този случай продуктът е декориран с елегантен разрез за почти цялата дължина. Изглежда много съблазнително. Горната част на ансамбъла беше скъсен връх, като дължината на втулката тук е идентична с дължината на целия продукт. Изглежда много впечатляващо.

Каталина Денис

На втората снимка се разкрива друг акцент на облеклото – отворено въртене. Също така, с подробно внимание, става ясно, че полата е зашита с малка миризма, която позволява нарязването да бъде толкова дълго. Аксесоари – обувки, чанта, декорации – избрани като безупречно, както и основните компоненти на това облекло.

Каталина ДенисКаталина Денис

Черно-белите изображения в стила на случайни в версията на Каталия Denis също успяват доста добре. Вземете, например, това изображение, изградено върху кожа с молив и проста бяла тениска и обувки обувки. Има умело комбинация от много прости неща с интересни и равномерни модели. Ако класирате всички участници в това облекло от просто за сложно, тогава първо има неусложнена тениска, а след това – малък черен съединител, наричан по-долу – полата, макар и доста познат банер, но все още не самия материал ежедневието на материала.

Завършва тези обувки, които бих искал да кажа отделно. Избрани каталитен обувки – най-ярките детайли на това облекло. Асиметричният ОП към техния Styasus, те също имат необичаен начин да стигнат до каишката, която не само се грижи за естетическия компонент, но и осигурява допълнителен комфорт.

Следното изображение е въплъщение на свежест, младост и нежност. Елегантна вечерна рокля с отворени рамене има кръгло деколте и сладък ръб на големи лъкове. Цветовите газови рокли изглеждат много хармонично с вида на каталия. Особено нежният образ прави естествения грим, който избра актрисата за себе си.

Каталина ДенисКаталина Денис

Цветът на наситената фуксия изгаря брюнетка Денис не по-малко. Следният образ, който ще разгледаме, е забележителен не само от избраната гама, тя е интересна за необичаен стил. Това е калъф, тук виждаме отново отворени рамене, но този път ръкавът е направен много по-елегантен. Много декоративни елементи – джобове, колан, бутони – изглеждат хармонични. Тук няма нищо излишно, всички на местата си.

Каталина ДенисКаталина Денис

Наистина искам да отбележа възхитителното умение на декорациите на катали. Да да, не всички celibriti го правят правилно, подходящо. Но Каталина винаги вдига обеци, пръстени, гривни, мъниста и други декорации много компетентно. Те винаги се комбинират и помежду си, и с самия костюм. Така че, в предишната снимка наблюдавахме комбинацията от окачване и пръстени, и на следващия дует от обеци и мъниста.

Каталина Денис

Ако смятате за цялото изображение на каталия, може да се отбележи, че тя перфектно съответства на роклята на млада бизнес дама. Въпреки че, разбира се, няма да го наричате перфектно. Първото нещо, което искам да се променя в него, е чорапогащи с подобно. Тук са много по-добри да изглеждат по-плътни и матови черни чорапогащи. Foam Slip – материал, от който са направени шорти. В перфектната версия, за този ансамбъл, шортите трябва също да бъдат матови и по-плътни. Няма оплаквания за всички използвани елементи.

Каталина ДенисКаталина Денис

В чисти бели тоалети, Каталина Денис не изглежда по-малко ефективно. Например, в тази рокля на интересно рязане. Продуктът с моден случай има много оригинален гръб, чиито фрагменти са едва ли. Предната рокля също е декорирана много оригинална: изрез и цялата върха на листа се напомня от кръст. Целият връх на роклята има монтаж, а от линията на талията е леко разширяващ се, образувайки пола на лалета. Подобна рокля ще бъде много подходяща в предстоящия пролет-летния сезон.

Каталина Денис

Не винаги простотата – ключът към естествената привлекателност. И следното изображение на Каталина Денис – ярък пример. Елегантна черна рокля-Staja рокля с дълъг ръкав с дълъг ръкав с висок ток, направен в една и съща цветова схема и от подобен текстурен материал. Изглежда, че комбинацията е просто перфектна, защото основните компоненти са подходящи един за друг; е невъзможно по-добро. Но всъщност изображението излиза ужасно скучно. Дори чантата тук не се откроява, но се слива с тази тъпа монотонност. Вероятно такова изображение може да се нарече визуален антипрод за създаване на общо черно.

Каталина Денис

Но колко малко е необходимо за добър лък! И следващата снимка перфектно потвърждава това твърдение. Оригинални рокли, дисквалифицирани оцветяване на обувките, малко по-ярък грим – и сега Каталина Денис твърди заглавието на „Икона на стила“.

Каталина Денис

Вариацията на интелигентната ежедневна тема, предлагана от Каталина на следващата снимка, е голяма визуална помощ за това как да се носи модерен тангерски нюанс този сезон. В екипировката актрисите използваха три цвята: освен определеното по-горе, черно и бяло. Преобладава мандаринът, той направи прекрасен чиста костюм за панталони. Белият връх и черни листовки допълват, и елегантна черна чанта на златна верига – завършва този образ. Всичко е много чисто, просто и стилно.

Каталина Денис

Красива летна улична екипировка – такъв оригинален sundress, който вижда следната снимка. Черният връх и светлината – бял в пастел цвете – дъна са свързани с бутоните с бутони.

Каталина ДенисКаталина Денис

Полата има стил на стил и надценена талия. Горната част е фитинг на пръсти с къдрави разфасовки от двете страни. Такова първоначално нещо ще бъде от значение по улиците това лято.

Каталина Денис

Друг не доста добър костюм: лимонов цвят рокля с отворени рамене, златна чанта и нежни обувки. Отделно всички тези неща са много стилни и тенденции, но заедно да ги носят категорично невъзможно.

Каталина Денис

В следващото облекло, ще струва да се промени само чанта. И рокля, и елегантни обувки – тук е избран тук.

Каталина Денис

И окончателният образ е друг костюм, достоен за имитация. Невероятно женствена рокля на модерен нюанс „буря“ целомъдрена дължина, покрити колене, украсени с асиметрично деколте. В този ансамбъл има чудесна възможност за избор на декорации. Финална баркод – грандиозни лодки в оригиналната двуцветна декорация.

Каталина Денис

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Raya Georgieva

    Здравейте, искам да попитам от името на читателя на този текст – Каталина Денис, как според вас може да се подобри комуникацията в екипа, особено при работата от разстояние? Има ли някакви конкретни съвети или препоръки, които можете да споделите? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари