...

Морган Йорк

Морган Йорк

Бившата американска актриса Morgan York – директно доказателство за несправедливостта на стереотипа, сякаш младите звезди на екрана са само красиви бибери. Морган не само се показваше като актриса, тя също е бъдещето велик писател! Поне Морган активно работи върху него. Какво друго живее това необичайно момиче? Разпознават в нашата статия.

Морган Йорк

Биография

Morgan Elizabeth York е роден на 18 януари 1993 г. в град Калифорния Бърбанк. Тя има по-малък брат и сестра: Томас и Уенди, с когото Морган е много близо. Уенди също се опитва в актьорското поле.

Морган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган Йорк

Йорк стана известен в Русия към телевизионните зрители на канала „Дисни“ поради ролята на Сара в телевизионния сериал „Хана Монтана“. Момичето се появява в 11 епизода и успя да придобие значителна тълпа от фенове. И въпреки че днес Йорк не продължава да кариера на филмови актриси, тя използва „петнадесетте минути на слава“.

Кариера

Във филма Морган Йорк доведе щастлив случай. На половин година момичето беше по невнимание в рекламата: тя се изправи пред режисьора, който предложи на родителите си да премахнат бебето във видеото за детския термометър. След такъв дебют за кариера във филм, разбира се, все още нямаше реч. Но веднага щом Морган е достигнал съзнание, тя реши да опита ръката си да действа.

Устойчивостта на една млада актриса донесе някои плодове: в резултат на това тя имаше шанс да работи на един комплект със Стив Мартин, Бони Хънт, Хилари Дъф, Аштън Крал, вино Дизел, Бретан и Майли Сайръс.

Морган ЙоркМорган Йорк

В допълнение към работата в телевизионната серия „Хана Монтана“, нейната роля беше най-забележима от ролята си Ким Бейкър в дву сектор филм „Търговия на едро“ и Лили Палмър в Лизи Ниянка. Общият опит на актрисата не е толкова малък. Всички филми с Морган Йорк:

  • „Практика“ (телевизионен сериал, 1997 – 2004)+
  • „Живот с Бони“ (Сериен, 2002 – 2004)+
  • „Жилетка“ (2003)+
  • „Търговия на едро“ (2003)+
  • „Bald Nannik: Sweeding“ (2005)+
  • „Търговия на едро по-евтино 2“ (2005)+
  • „Хана Монтана“ (Сериал, 2006 – 2011).

Морган Йорк

На 17-годишна възраст, когато изглежда, всяко момиче би избрало по-нататъшно развитие във филмов влак, Морган реши да се свърже с шоубизнеса. Относно причините за тяхното заминаване от филма Йорк, докладвано подробно на страниците на неговия блог.

Морган ЙоркМорган Йорк

Накратко, тогава до 17-та години, момичето разбира, че не е толкова очарован от актьорското изкуство. Когато беше малко сладко момиче, слушайки много по-лесно. Но една възрастна актриса в развлекателната индустрия трябва да победи мястото на по-трудния труд. И Морган, очевидно, не искаше да се развива и прекъсва. Мислите за писателя не й дадоха мира и тя разбра, че това е истинското й призвание.

Морган ЙоркМорган Йорк

Момичето все още не отрича възможностите на връщането му към филмовия екран, но Йорк няма конкретни планове за тази сметка. Животът й вече е посветен на обичаното изкуство – литература. Morgan активно пише и освобождава книги.

Морган Йорк

През 2015 г. Морган Йорк става бакалавър в областта на жанра Fantasy. След това продължи образованието си, стана майстор в областта на публикуването. В продължение на няколко години Morgan York пише работи за известната литературна серия млад възрастен.

Морган ЙоркМорган Йорк

Личен живот

Известно е, че Морган Йорк е женен. Името и семейството на дейността на второто полувреме не се рекламират, но от снимки, публикувани в социалните мрежи, можете да разберете най-важното: Морган е безумно щастлив.

Морган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган Йорк

В допълнение към писмената дейност, която, разбира се, е конюгат с четене на огромен брой книги, Morgan намира време за прости момичета радост: ходене с приятели, пътуване, експерименти с прическа и понякога позволява да бъдат третирани с нещо вкусно и висококалорично.

Морган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган ЙоркМорган Йорк

Между другото, собственикът на Morgan York е много скромен растеж – само 157 cm. Ето защо, момичето, подобно на всичко с такива параметри, е много тясно следва фигурата му. Модел Girth Morgan, разбира се, не може да се похвали. Но за едно нещо, което тя изглежда повече от привлекателно!

Морган Йорк

Сред книгите, Koi Morgan прочете невероятния номер (включително руските автори), най-любимите за нея, творенията на Joan Rowling, посветени на приключенията на Хари Потър и неговите приятели. Любим герой на книгата в Морган, разбира се, Хърмаян Грейнджър. В хода на постоянните литературни дейности, Йорк не само работи на собствените си парцели и герои, но също така прави малки скици за любимите герои. И тук намира възможността за изпълнение на друг талант Морган – страст за рисуване.

Морган Йорк

Действането на Морган Йорк не минаваше без следа. Момичето се занимаваше с спечелени такси и въпреки че не снима повече от 6 години, досега състоянието му се оценява на един милион долара. Това е достатъчно, така че Морган е изцяло посветен на литературната работа. И един ден тя определено ще публикува бестселър, който ще го вземе на нова вълна от популярност.

Морган Йорк

По време на действащата си кариера Морган, въпреки младата възраст, показа стила на истинската дама на червения килим. Вземете, например, този елегантен класически образ. Луксозна винарска рокля на тънки ремъци с асиметричен код Podol – отлична опция за вечер коктейл. Sabo обувки със стилни кръстосани ремъци са перфектно съчетани с роклята, тъй като те също принадлежат към сдържани класики. Ярък акцент в облеклото е чанта: нейната форма, материал, рязане – всичко се извършва много стилен и оригинал, тя перфектно се вписва в това изображение, но не по-малко естествено погледна в случайност.

Морган Йорк

Още по-рано появата на Морган Йорк на филмовите фестивали бе белязана от безупречни стилни образи на малка актриса. Рокли с дължина на Maxi-Silhouette Maxi са задължителна точка на роклята си за официални резултати. Така че, на снимката по-долу виждаме тъмно синя сатенена рокля без ръкави, на широки ремъци. Той е направен в лаконичен стил: няма елементи на декора на него.

Морган Йорк

Morgan допълва този образ много умерено: скромни мъниста на шията, на ръка – подобно на предишната, украса-гривна. Като обувки актрисата избра сребърните балети. Всичко е много просто и много „възрастен“. Всяка млада мода може безопасно да присвои това изображение за всяко празненство.

Морган Йорк

Това се отнася и за следващия лък от младежкия Морган. Тук наблюдаваме същия стил, обувките също се преместват от предишното облекло. Роклята се появява отново тъмно, но на гърдите има декоративна бродерия – много добър ход, който прави оригинала на роклята. Тази продуктова пола има по-великолепна, леко отиде в гънката, която също добавя тържественост. И ефективността на сатене балетните устни със сребърен цвят подобрява малката чанта, изработена от същия материал.

Морган Йорк

Собственикът на луксозните руса къдрици, Морган Йорк в младостта си винаги носеше корпоративната си прическа – гладко сложи хлабава коса. Такива къдрици се нуждаят от романтични и освежаващи тоалети. Пример – Следваща снимка. Лятна рокля на горещи цветове (сини и сини цветя на бял фон) – това е чудесен начин да създадете женско облекло за тийнейджърско момиче. В тази рокля, много интересни акценти: асиметрия в областта на подгъва (не дава образа да бъде твърде прост), сателитните ръкави (удобство и благодат в същото време), сглобяването на гърдите (накрая прави Рокля женственост).

Изпомпва се в това изображение. Съмнителни холивудски тенденции на носенето на Uggi през лятото, и дори с рокли, отличен пример за това как да се направи.

Морган Йорк

При премиерата на картината „на едро по-евтина“ Морган, ароматизиран в многослойна бяла рокля, в златни чехли и в новата година. Разбира се, в този образ, ние се интересуваме най-много от роклята. Това е невероятно: асиметрия, полупрозрачни тъкани, къдри и гънки – всичко това е чудесно облекло за партита на коледни празници.

Морган Йорк

Миналата година или две действащи в кариера Морган нейните дрехи в светските партии балансираха на ръба на женственост и младежката лекота. Така че, имаше луксозна коралова рокля с великолепна пола и затворена Кроо. Това е възхитително, но изображението очевидно не е достатъчно.

Морган ЙоркМорган Йорк

Другият вид на Йорк в обществото беше оставен да изчака най-добрите тоалети. Например, в следващата снимка – Морган на пресконференция в некомпетентно изображение, изобщо е необичайно. Изглежда, че всичко е лошо тук и нищо не се комбинира с другите. Твърде много цветове, и всички те са мрачни, твърде много отпечатъци, с успех, очевидно нещо не е наред. Очевидно това е образът на този период, когато Морган започна да разбира, че не е на нейно място и не го прави.

Морган Йорк

Но веднага след като момичето се посвети на искрено възлюбен бизнес, изглежда много по-естествено и по-уверено. Като типична глупост, Морган Йорк предпочита в дрехите най-лесният стил на случайност: дънки, ризи и пуловери, груби обувки, трикотажни шапки. Важна част от образа на Morgan – точки в дебела възбудена рамка.

Морган ЙоркМорган Йорк

Морган се случва и излиза в светлината в роклите, но вече е напълно различна рокли, и съчетава новоизработения писател с плътни чорапогащи и груби ботуши, без мъниста и лапи – всичко това в миналото.

Морган Йорк

Стилна риза в клетка Tartan над прости черни тениски и удобни кльощави дънки – избор на Морган за всеки ден.

Морган Йорк

Деним гащеризони с просторни панталони – острия тенденция вече не е първият сезон в един ред – също в списъка на любимите неща Йорк. Морган носи всичко със същите обувки или удобни маратонки и тя също така поставя с такава гама тениска или longsliva с оригинални отпечатъци.

Морган Йорк

Би било странно, ако в гардероба едно момиче, което е спряно по книгите, няма да има белтък към любимата тема. Ето го. Този лек пуловер за рязане е напълно съобразен с модните тенденции на уличната случайност: практичността на рязането, цвета, материала, перфектно седи на фигурата. На мястото на черната кожа може да бъде деним къси панталони или дори трикотажна пътека.

Морган Йорк

Оригинални шапки с предаване – това е друго нещо, което Морган не носи като функционална част, а като стилен аксесоар. Дори и да не е много студено на улицата, но изображението е вероятно пита, можете да носите капачка. Особено такава ярка. Тениска с печат под формата на текст, написана от Rainbow шрифт, добавя желаното настроение към това изображение. Между другото, тук момичето показва още един любим стилисти тенденцията на последните сезони: ако създавате образа на общите дънки, изберете горната и долната част на деним от различни цветове и текстури.

Морган ЙоркМорган Йорк

И, разбира се, младият писател обича да носи удобни и топли блудства. Има Йорк в своя гардероб и инстанция със собствено фамилно име. Между другото, тъмните тонове на стандартния му набор от неща, които Морган компенсира яркия външен вид: често се боядисва в пламък-червенокос и обича ярки грим.

Морган ЙоркМорган ЙоркМорган Йорк

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Emilia Georgieva

    Имаме ли информация за Морган Йорк? Кой е той и какви са неговите постижения или професия? Бих искал да науча повече за него.

    Отговор
Добавяне на коментари