...

Ариел Зима

Ариел Зима

Млада американска актриса Ариел зима – Кулми Тийнейджъри по света и законодателство на новите стандарти за красота. Вниманието на журналистите за момичето от юношеска възраст беше приковано: Първоначално всеки се тревожеше за най-доброто от целите, после стъпка на момичето да намали бюста. Но цифрата не е всичко, което представителят на „младия холивуд“ може да се гордее. В кои филми можете да видите Ариел, как творческият й начин е бил сгънат от личния й живот е пълен, като възхитителен стил, образуван в дрехи? Ще намеря отговори на всички тези въпроси.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

Биография

Ariel Warmer Warcman е роден на 28 януари 1998 г. в Лос Анджелис, в едно просто семейство. Родителите на бъдещето Холивудска звезда обичаха карикатурата на Дисни „Малка русалка“, така че те наричаха толкова много по-млада дъщеря. Ариел стана третото дете на Глен и Кристал работници: по-големият брат и сестра на актрисата – Джими и Шанел – също са известни с работата си в киното.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

От ранните години Ариел беше на когото да бъдем: след гледане на брат и сестра ни, момичето вече твърдо заявява, че възнамерява да стане актриса. Две години по-късно момичето започна да поставя пътя към ценната цел – тя запали в рекламата бита сметана хладен камшик.

Кариера

През 2005 година. Когато бебето зимата навърши седем години, тя получи първата си роля в поредицата. Това беше епизодичен характер в Sitkom „Внимание, внимание!“. Така че, начинаещите актриса се обърна и за тази роля имаше още няколко малки творби – филмите „целувки умение“, „Apedi-Racer“, „весел живот в Картоун“. В същото време Ариел също се търсеше в поредицата: „Кости“, „Ерихон“, „линейка“, „говорене с призраци“, „мислят, като престъпник“ – най-известният от тях.

Така че на екрана Ариел Възрастен и като момиче и като актриса. Постепенно тя беше пренаредена до по-сериозни роли във филмите: „един пропуснат Бел“, „придружава“ (ролята в последния филм донесе номинация на Ариел към филма „Млад актьор“).

Ариел Зима

Крайната и неотменима актриса в световен мащаб донесе работата си в серията „Американско семейство“, което чу през 2009 г. и продължава до днес. В тази Sitcoma зимата е възложена ролята на Алекс Дафа – пай-момичета, чекмеджета, средно дете в семейството си. През 2010 г. за ролята на Алекс Ариел получи наградата „млад актьор“.

Ариел Зима

В допълнение към работата в киното, Ариел също се занимава с визуални карикатури. Зад раменете такива добре познати проекти като „Финиъс и Фърб“, „Джейк и пирати на нетландия“, „София е красива“.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

Личен живот

В живота на актрисата винаги е място не само за работа, но и за интересни хобита. Например, Ариел обича да пее. Това е хоби млада актриса понякога отива при широката общественост. Така че, през 2012 г., заедно с неговия съмишленик на Джаксън Гати – начинаещи по това време, музикантът – Ариел записва проняването на популярната песен Gauthier (някой, който познавах). И година по-късно, самостоятелно, зимата, представена на света, собствената му композиция Тейлър Суифт (знаех, че сте проблеми).

Зимата не скрива връзката си с момчета. Да, и да скриете младото момиче толкова много нищо. Първите актриси за гаджета станаха колега на семинара, актьор Камерън Палати. Той е по-възрастен в продължение на 4 години и затова в един „красив момент“, мама Ариел реши да подреди скандал, обвинен Камерън в кора на растението на дъщеря си, въпреки че самата зима е отречена.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

След като се случи, двойката все още съществуваше, но тогава тя все още беше счупена. Инцидентът стана причина Ариел да признае обществеността, че майка й е извършила насилие от много години – физически и емоционални. Момичето беше предадено на кристала до съда, чрез който тя е лишена от мустаци. Ариел се премести да живее до по-голямата си сестра, която се погрижи за нея, докато зимата достигна възрастна възраст.

Ариел Зима

В средата на всички тези скандали и съдебни производства Ариел започва да се среща с човек от училището си – Лоран Клод отмъщест. Двойка заедно в продължение на 4 години, те са щастливи, но противно на неуморните клюки на представители на жълтата преса, сватбените звънци не спят над главите си. Актрисата е убедена, че отначало трябва да получат образование. И въпреки че момичето вече има стабилна работа, тя не иска да спре там.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

Параметри на фигура

Дори когато Ариел е напълно бебе, един мимолетник поглед към майка й е достатъчен, за да разбере: нито днес – утре актрисата ще стане фигура. Момичето шумолеше до марка от 155 см, с теглото си в един миг „пълзене“ нагоре, без да иска да спре по делото, прието за такъв растеж. Но най-важната характеристика на фигурата Ариел Зима стана нейната гърда. Тя се превърна в най-забележителните (при всички сетива на тази дума) част от млада актриса.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

В многобройните си интервюта Ариел призна, че в ранното детство тя гледа на сестра си, не може да чака часа, когато най-накрая изглежда женствена фигура. Но тогава гърдите започнаха да растат, а момичето изглеждаше, че този процес никога няма да спре.

Операция за намаляване на гърдата

Пресата започна да критикува младата актриса за твърде възрастни стил в дрехите. Всички новини и разговори за зимата на Ариел в някакъв момент започнаха да засягат само размера на гърдите й, появата на младата звезда. Междувременно, освен възмущение за факта, че действащите заслужаването на Ариел сега никой не обръща внимание, момичето е преживяло силно неразположение.

„Да бъдеш малък растеж и с големи гърди не само не е естетичен, но и опасен. Бях 15-годишно момиче с гърда от шести размер. Как мога да се движа с нея?»Ариел Зима

Момичето изпитва постоянна болка в гърба и шията. В допълнение, Ариел трябваше да носи изключително тесни тоалети, за да подкрепи гърдите и това допълнително се концентрира вниманието на онези, които я заобикалят. Ето защо на 17-годишна възраст актрисата реши, че операцията за намаляване на млечните жлези.

Ариел ЗимаАриел Зима

Като признава самата Ариел, операцията приключи повече от успешна: момичето е безумно щастливо сега и тя е доволна от обновените си гърди. Преди това Ариел носеше размер 32F, сега има 34D. Актрисите на запасите Foto преди и след операцията много ясно показват. Колко правилно е тази стъпка. Като се отървете от себе си от такава тежест, актрисата бързо стигна до зашеметяваща форма.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

През лятото на 2016 г. 18-годишната актриса споделя с феновете си в социални мрежи с постиженията си: тънки снимки и видеоклипове от класове във фитнеса.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

Стил Ариел Зима

Повечето от екипите, показани от Ариел на червени килими – проба от женственост, елегантност, усъвършенстване. Без да гледате великолепната си фигура, в продължение на няколко години зимата показа феновете си по света отличен пример за това как е възможно да се облича за тържествени случаи на притежание плюс размер.

Ариел Зима

Нека започнем с факта, че Ариел се оказа: всички бели момичета, носещи не само, могат да бъдат, но и трябва. Най-важното е да го направите с вкус. Първият пример – коктейл рокля в пода. Тук се избира много правилно решение: проста тъкан, липса на прекомерна декоративност, много експресивен стил. Ярки детайли на тази рокля се полагат директно в разговора – съблазнително деколте, елегантен цикъл, подчертана талия.

Ариел ЗимаАриел Зима

Ако има наднормено тегло, но в същото време краката от коляното са доста слаби, можете да изберете дължината на роклята по-къса. Както във втория пример за бившия костюм от зимата на Ариел. Леко фигурираща фигура на роклята има малко свободно, но права и не се разширява от бедрото. Тук също царува минимализъм, няма само никакви декоративни елементи, но дори и деколт: такава дължина е просто задължена да балансира скромността на стила.

Ариел ЗимаАриел Зима

Обърнете внимание на маникюр, декорации, чанта – всичко е избрано перфектно!

Ариел Зима

Между другото, това е друг важен детайл от стила Ариел зима: момичето винаги обръща внимание на маникюрата и аксесоарите не по-малко (и може би повече) от правото.

Ариел Зима

Нежно розово облекло със сребърно покритие – това, което имате нужда от млада мода за тържествено събитие. Такъв стил и дължина ще позволи на момиче на такава нежна възраст да се чувства като принцеса! Вторият костюм е друг пример за сладка бебешка рокля. Тя е в гардеробната зима един от малкото примери за това, което точно не трябва да бъде в гардероба на възрастна жена.

Ариел ЗимаАриел Зима

Останалите рокли, които Ариел гордо демонстрират обектива на камерата, разбира се, много възрастни. Те са елегантни, луксозни места, моделите са скромни. Но винаги грандиозно!

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

Сред разнообразието на монохроматични изображения се намират и тук са такива модерни отпечатъци.

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

За съжаление, актрисата не беше в кариерата и без „модерен провал“. Но си заслужаваше да избере свободен стил за кратката част от тези гащеризации и изображението ще бъде спасен!

Ариел ЗимаАриел ЗимаАриел Зима

В ежедневието на Ариел рокли много просто и практично: удобство за него преди всичко.

Ариел Зима

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Asen

    Можете ли да споделите повече информация за Ариел Зима? Кой е той/тя и каква е връзката му/ѝ с този текст? Бих искал/а да разбера повече.

    Отговор
  2. Vasil Angelov

    Можете ли да ни разкажете повече за Ариел Зима? Кой или каква е той/тя? Каква е неговата/нейната история и какво представлява? Бихме искали да чуем повече за тази личност.

    Отговор
Добавяне на коментари