...

Знаменитости решиха да преосмислят бялата риза Карл Лагерфелд

Той ще си спомни точно това – в традиционна бяла риза. Това бяха любимите дрехи на модния дизайнер Карл Лагерфелд и това е с него, че е свързан с много. Винаги безупречно чист, гладен и нишестен бял риза беше отличителна черта на модерен мазе.

Сега е време да дадем бяла риза нова „звук“. Така решихме знаменитости. Проектът „Бяла риза“ започва през есента под официалната титла „почит към Карл: проект за бял риза“.

Знаменитости решиха да преосмислят бялата риза Карл Лагерфелд

Повече от две дузини ще участват в него, имената на които няма да отидат на страниците на таблоида. И те възнамеряват да представят собственото си виждане за бяла риза в памет на дизайнера.

Под ръководството на стилист Карин Ройфелд, който за дълго време работи в същия отбор с Карл, Диана Крюгер ще дойде при подиума, Кейт Мос, Карас средата, Алесандро Микеле, Себастиан Джордо, Такаши Мураками и много други. Всички – в бели ризи.

Проектът за памет на дизайнера, според звездите, ще помогне да се даде почит на Великия господар и главният му шедьовър. Проектът ще носи благотворителност. Всички средства, които ще могат да спасяват продажбата на билети, както и от знаменитост фотосеси в бели ризи, ще бъдат прехвърлени Благотворителни основи за бедност и основи на бедността за болни деца.

Знаменитости решиха да преосмислят бялата риза Карл ЛагерфелдЗнаменитости решиха да преосмислят бялата риза Карл Лагерфелд

Седемте опции за риза ще бъдат пуснати в 77 копия и продадени 777 евро на копие. Средствата ще отидат в фондацията за медицински изследвания, която Карл помогна за дълго време.

Самият Карл Лагерфелд смяташе за числото „7“ щастлив за себе си. Той е живял в къщата номер 7, обичал цялата душа на седмия район Париж, книжарници, който е създал в De Lille Street в Къща № 7.

Сега шиващите ризи за действието се занимават с британския марка Hilditch & Key.

Модният дизайнер почина през февруари тази година на 85-годишна възраст.

Знаменитости решиха да преосмислят бялата риза Карл Лагерфелд

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Georgieva

    Защо знаменитости решават отново да променят бялата риза на Карл Лагерфелд? Нови ли са модните тенденции или просто искат да внесат нещо по-свежо и иновативно в света на модата? Бих искал да науча повече за тази промяна и какво наистина я вдъхновява.

    Отговор
Добавяне на коментари