Знаменитости, чиито внуци възрастни деца

Това е неразбираем ум! Оказва се, че отново можете да станете родители, вече баби и баби и дядовци. И дори един правдо като Мик Джагър.

Знаменитости, чиито внуци възрастни деца

Този списък включва знаменитости, чиито деца са по-млади от техните внуци.

Алла Пугачева

Знаменитости, чиито внуци възрастни деца

През 2013 г. Алла Пугачева и Галкин решиха да имат деца. Те имаха близнаци поради сурогатната майка – момиче и момче. По това време Пугачева е на 63 години и вече има внуци – дъщеря на децата в детската детска детска.

Пугачева и Галкин обожават децата си и постоянно премахват видеоклипове с тях.

Lera Kudryavtseva

Знаменитости, чиито внуци възрастни деца

Дъщеря Lera Kudryavtseva е родена само на няколко месеца по-рано от внука си. Телевизионният водещ се радваше да попълни семейството и е активно похвален в социалните мрежи, какво става баба и мама почти едновременно!

Lera Kudryavtseva каза, че появата на дъщеря му е за нейното важно събитие в живота. Самата тя я издържа и се гордее с това.

Робърт Дениро

Знаменитости, чиито внуци възрастни деца

Известният актьор стана баща в 68 години. През 2011 г. едно момиче Хелън от Грейс Хамауер се яви на светлината през 2011 г., която се случи сурогатна майка. По това време актьорът имаше внуци. Общо Robert de Niro 6 деца.

Мик Джагър

Лидерът на групата Ролетните камъни 8 деца и всички от 5 различни жени. Последното дете е родено през 2016 г., но Мик Джагър не е просто дял, но дори и прадядо! Неговата внучка (дъщеря Джейд е втората дъщеря на художника) роди дядо.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zlatka Koleva

    Сигурни ли сте, че възрастните деца на знаменитостите имат внуци? Каква е вашата основа за това предположение?

    Отговор
Добавяне на коментари