...

Холивудски звезди, в чиито вени руската кръвна тече

Руският филм Филас е щастлив, когато талантът на руските художници е признат в чужбина (сред звездите, които успяха да завладеят Холивуд, можете да споменете Светлана Ходченков, който играе ролята на Viper в блокбастър „Wolverine: безсмъртен“). Но малко хора знаят, че сред целите на завода на Грейз и толкова много актьори и актриси, във вените, на които руските кръвни потоци.

Някои от тях предпочита да не рекламират славянските си корени, а някой, напротив, с готовност споделят подробностите за тяхната цветна фамилна история. Ние твърдим, че не знаете, че много от любимите ви американски актьори и певци не са така … „Чуждестранни“.

Холивудски звезди, в чиито вени руската кръвна тече

Нашите в Холивуд!

Изпълнителите, които ще бъдат обсъдени, не са „сто процента ръжда“. Някои от тях са наполовина или една четвърт от руснаците, докато други могат да се похвалят само отдалечени славянски корени (но, както казваме в нашата родина, една капка руска кръв вече е достатъчна). Между тях:

  • Леонардо Дикаприо. Самият Лео с удоволствие разказва за руските си предци (баба му по майчината линия е родена в Руската империя) и смята себе си за половината от руския.
  • Памела Андерсън. Актрисата на Прапребабабушка и моделът бяха руски, но защото тя за пръв път емигрира от Русия в Холандия, а след това в Канада, където по времето му е родено Пами, семейството на Андерсън замисли дълго време, че е в Холандия.
  • Броня чук. Актьорът се гордее с руските си корени, които често говорят в интервю.
  • Хелън Мирън. Бащата на Нерорн Елена Василевна Миронова беше руски. Не е изненадващо, че толкова блестящо изигра съпругата на Толстой и Катрин!
  • Силвестър Сталоун. Предшествениците на главния герой на холивудските бойци бяха емигрирани от Одеса в началото на миналия век.
  • Джон Бон Йови. И той също! Легендарният рок музикант има руски корени по майчината линия.
  • Харисън Форд. Баба и дядо Акера са родени в Беларус, когато тя е част от Руската империя. Изпълнителят на ролята на хан Соло признава какво бих искал да посетят родината си със семейството си.
  • Натали Портман. Oskarone изпълнителят на основните роли във филмите „черен лебед“, „Леон“ и „Star Wars“ има руски корени от майката.

И това не е всичко! Тази весела компания включва филмов режисьор Уди Алън, актриса Wuoo Goldberg (семейство на дънната платка право от Одеса), млад домашен любимец на Холивуд Тимотей Шалам, илюзионист Дейвид Копърфийлд, художник на Коломбо Петър Фалк, певец Никол Шерезингер, Кърк и Майкъл Дъглас, Мила Кунис , Както и братята Джеймс и Дейв Франко, и легендарният Поаро Давид земя.

Холивудски звезди, в чиито вени руската кръвна течеХоливудски звезди, в чиито вени руската кръвна тече

Холивудски звезди, в чиито вени руската кръвна тече

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristina Georgieva

    Заинтригувахте ме с това, че руска кръв тече във вените на холивудски звезди. Кои от тях притежават руски корени и как това влияе на техния професионален път и имидж? Бих искал/а да науча повече за тази интересна връзка между Русия и Холивуд.

    Отговор
Добавяне на коментари