...

Защо Vyacheslav Zaitsev направи майка си по-чист

Vyacheslav zaitsev – популярен моден дизайнер от световна класа. Тя се нарича модна легенда. Модният дизайнерска марка е в търсенето в много страни по света, защото неговите творения са вече под половин век, остават най-красивите и привлекателни.

Основният музей на Зайцев все още се нарича Регина Збар, който впоследствие става по-чист. Как се стигна до такъв живот?

Защо Vyacheslav Zaitsev направи майка си по-чист

Муза Зайцев

В края на 60-те години zbarskaya – красива брюнетка, беше на „вас“ с такива модни легенди като християнски диор и Пиер Кард. Тя се приписва на романи с високопоставени лица, но самата тя е пинър – не обичаше да говори за себе си.

През 60-те години манекенът се срещна с Лвод Збарски – красотата е изтичала зад него, но той избра Реджина, а в продължение на 7 години това е най-красивата двойка Москва Боумда.

След като лъвът се събра и емигрира, оставяйки Реджина. Манекенът падна в депресия и напусна сцената. Тя дори беше преследвана от мисли за самоубийство, което я доведе до специална кесия. След напускане на болницата, тя продължи да работи.

Защо Vyacheslav Zaitsev направи майка си по-чист

Много между другото беше зайците, които я подкрепиха. Но скоро се случи, че тя удари Реджина още повече: журналист от Югославия пусна книга в Европа сто нощувки с Регина Збар „, в която е написано, че тя се качва на съветската система и работи за KGB.

В Царская имаше още една разбивка, след която пътят към света на модата беше затворен за нея. Зайцев отново я подкрепи и взе да работи за почистването си в модната къща. Но въпреки това Реджина е замислила – през 1987 г. е извършила самоубийство.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Този текст не ни предоставя достатъчно информация, за да разберем конкретно какво е направил Vyacheslav Zaitsev, за да направи майка си по-чиста. Може би авторът има предвид, че Vyacheslav е променил някакви условия в средата, в която живее той и майка му. Би било полезно да получим повече детайли, за да можем да зададем конкретен въпрос и да разберем причината зад тези действия.

    Отговор
Добавяне на коментари