...

Всички в природата: най-добрите идеи за пикник

Колко ми е приятно да се съберем в природата на деня! Пикник – може би най-добрият бюджетен начин за прекарване на времето.

Всички в природата: най-добрите идеи за пикник

Ако имате нужда от интересни идеи за организацията на свободното време – ще ги намерите тук.

Кинопока на покрива

Почти всички обичат филмите, вие също? Каним ви да организирате филм на открито и да го комбинирате с пикник. Всичко, от което се нуждаете, е преносим филмов проектор, аудио цветове и лист, който ще започне екрана. Ако няма подходящ покрив – не е проблем, ремоказата може да бъде разгърната поне там, където. Не забравяйте за кошницата с деликатен!

Водна храна

Водата е мирна и успокояваща – защо да не организирате пикник близо до нея? Ако вечерта е планирано, не забравяйте да вземете калените, защото е студено. Ако не сте много щастливи с мястото на пребиваване и наблизо няма море – нищо ужасно, реката е подходяща или дори езерце. Водата може да организира събирания с приятели или дори романтична дата.

Обяд за единичен

Приемахме, че пикникът не е за един, но защо? Ако нямате кой да го подреди, можете да направите кошница от екстри, интересна книга и да отидете … на тревата! Можете да разпространявате леглото в парка и за известно време, изключено от външния свят, социалните мрежи. Внимание към природата можете да се отървете от стреса и да запълните енергията.

Партия в гората

В гората най-добре е да отидете на компанията – по-забавно и не толкова страшно. Уловът може да бъде истинско приключение за вас! Вземете палатка, светлини и други особено важни елементи. Дори ако знаете добре гората, да се загубите в нея много лесно, така че не забравяйте за компаса. Насекоми в гората много повече, отколкото в града – не забравяйте за това, така че имате нужда от затворени дрехи и лекарства за насекоми.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Stoyanov

    Какви са някои от вашия любими места за пикник в природата?

    Отговор
Добавяне на коментари