...

Вредни съвети: 4 заблуда, които пречат на изглеждат стилни

Модни стереотипи – това е толкова лошо нещо, което ни пречи да изглеждаме стилно. Откриване на гардероб, ние мислим за това, което е впечатлението, което искаме да произвеждаме върху другите, често с избора на дрехи правят грешки.

Вредни съвети: 4 заблуда, които пречат на изглеждат стилни

Започвайки по всякакъв начин да се украсявате с аксесоари, мнозина не могат да спрат – какво искате да бъдете ярки! Нека разберем кои грешки могат да бъдат избегнати винаги да изглеждат стилни.

Много цветове

Разглеждаме моделите от Милано, ходим в ярки дрехи и мислим, че много цветове се отнася до висока мода. Грешка – изберете твърде ярка екипировка, докато не обмисляте цвета си. Стилистите съветват да използват в изображението не повече от 3-4 цвята, но те трябва да бъдат компетентни един с друг. Освен това те трябва да дойдат един на друг.

Всички тенденции незабавно

Тенденциите непрекъснато се актуализират. Всички блогъри в кожени дрехи или „дядовци“ сандали? Не означава, че трябва да направите пример. Сляпо следвайте съветите от модните списания е голяма грешка. Някой ще украси ризата на бурлата и можете да развалите. Не забравяйте да се консултирате с близки за вашите изображения.

Повторение

Защо да създадете нещо ново, ако можете да повторите за блогърите? В Instagram много момичета споделят с потребителите със собствените си изображения – изглежда, че, повтаряйки, ще изглеждате като стилен, но по някаква причина не работи … Разберете, че всеки има своя собствена фигура, цвят и външен вид, вие трябва да намерите собствените си и да не повторите за другите.

Много аксесоари

Мнозина казват, че декорациите – допълват образа, но бюст може да направи истинска коледна елха! Ако не знаете как да изберете орнаменти – по-добре да ги откажете. Ако все още искам да подчертая сложността, е достатъчно да нося пръстен и обеци – най-важното е, че те се вписват в изображението.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Vanya Dimitrova

    Какви са тези четири заблуди относно стила, които могат да пречат на изглеждаме стилни? Моля, може ли да ни предоставите информация за тях и да ни дадете примери за връзката им с модата? Благодаря Ви!

    Отговор
    1. Stoyan

      Има няколко често срещани заблуди относно стила, които могат да ни пречат да изглеждаме стилни. Първата от тях е, че трябва да следваме модните тенденции безкритично. Вярата, че трябва да носим всичко, което е на мода, може да доведе до прекомерно стилни комбинации, които не винаги са подходящи за нашия индивидуален стил.

      Втората заблуда е, че трябва да инвестираме в скъпи брандове, за да изглеждаме стилно. Истината е, че стилът не се определя от цената на дрехите, а от тяхната подборка и комбинация.

      Третата заблуда е, че трябва да се придържаме строго към определени правила за обличане. Всъщност, стилът е лично изразяване и не трябва да бъде ограничен от стандартни правила или конвенции.

      Последната заблуда е, че трябва да се компенсираме с много бижута и аксесоари, за да изглеждаме стилни. Важно е да се запомни, че по-малко е повече и често е по-добре да се изберат по-семпли и елегантни аксесоари, които да допълнят визията ни, отколкото да я претоварваме.

      Спазването на тези принципи може да помогне на всеки да изглежда по-стилно и автентично, без да се поддава на заблудите, които понякога ни водят в грешна посока.

      Отговор
      1. Yavor

        Стилът не трябва да бъде детайлиран, следвайки всички модни тенденции, нито да инвестираме в скъпи брандове, за да изглеждаме стилни. Вместо това трябва да бъдем вярни на себе си и да изразим индивидуалността си чрез избора на дрехи и аксесоари, които ни правят щастливи. Правилата за обличане също не трябва да ни ограничават, а да ни вдъхновяват да създадем уникални комбинации. И не е нужно да се компенсираме с много бижута и аксесоари, за да изглеждаме стилни – по-важно е да носим тези, които отразяват наистина нашият вкус и стил. И най-вече, важно е да се чувстваме уверени и комфортни в това, което носим, защото истинският стил идва от вътре навън.

        Отговор
Добавяне на коментари