Вече не е модерен: завинаги 21 беше на ръба на фалита

Наскоро завинаги 21 беше търговец на дребно, който доволен от основната нужда от модерни купувачи – предложи евтин и бърз, но все още маркови и модерни дрехи. И всички го харесваха. Но сега е обявено това Компанията е на ръба на фалита.

Това е това Нейните основатели искаха твърде много И те се стремят да разширят все повече търговски площи, защото отначало интерес към дънки за $ 17 и за 9 долара за 9 долара от висок.

Вече не е модерен: завинаги 21 беше на ръба на фалита

В цялата страна започна бързо намаляване на броя на магазините завинаги 21. Това се случва тихо, без прекомерен шум и паника, те просто ги получават по-малко, както преди това да стане по-малко купувачи в мрежата.

Тийнейджъри и млади хора отиде на други продавачи, В края на краищата, днес бърза мода, като бързо хранене, предлага голям брой търговци. Печалбата се пропуска в Зара и H & M, а също така частично отиде в онлайн продавачите.

Финансовите анализатори предполагат това Завинаги 21 приходи спадна през последната година с около 20-25%.

Основателите бяха изгубени – основателите – собствениците на Дю Чанг и съпругата му Джин Сук спряха да се считат за милиардери.

Вече не е модерен: завинаги 21 беше на ръба на фалита

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Каква беше причината за риска от фалит на „21“ и каква е сегашната ситуация на предприятието?

    Отговор
Добавяне на коментари