...

Тайната на руската красота: основната награда на руския моден фестивал получи лен

Основната награда на руския моден фестивал, който е преминал на брега на Волга, получил Легендарна Vologda дантела и трикотаж. „Silver Phoenix“ получи занаяти от Вологда, който представи нова колекция. Отвори и ленени мотиви завладяха журито, начело от академик Вячеслав Зайцев.

Vologda дантела изпитва второ раждане, специалистите в областта на модната индустрия са уверени. И Лен – един от най-модерните материали този сезон.

Тайната на руската красота: основната награда на руския моден фестивал получи лен

Дантела могат да добавят рокли, сенчета, гащеризони и тези демонстрирани модели. Отвори, маникьори, шалове в сиви тонове станаха главна глава на фестивала.

Руският фестивал „бельо“ традиционно се счита за важно събитие не само в културния живот на Русия, но и в света на модата. Vologhzhan вече получи няколко предложения за сътрудничество от водещи световни дизайнери.

Руска дантела и лен се считат за право на самото „подчертаване“, което формира мистериозната красота на руските жени. Докато да не се разплитат, не се изработва от никого, но могълдата не губи надежда.

Тайната на руската красота: основната награда на руския моден фестивал получи ленТайната на руската красота: основната награда на руския моден фестивал получи лен

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Yanko

    Какво представлява основната награда на руския моден фестивал?

    Отговор
  2. Valeriya Georgieva

    Защо ленът е основната награда на руския моден фестивал? Има ли специална връзка между руската красота и леновата материя? Или това е просто случайност? Бих искал/а да разбера повече за тази тайна и символиката зад избора на лен за наградата.

    Отговор
Добавяне на коментари