...

Странно и забавно: Прада и Адидас пуснаха съвместна колекция, но беше повдигната на смях

Беше решено обезпечението да пусне две модни марка – Прада и Адидас. Колекцията се освобождава чрез пробна циркулация, много скромна и ограничена само 700 копия. Те трябва да се продават. В този случай чантата не могат да бъдат закупени отделно от маратоните.

Но малкият брой комплекти, състоящ се от чантата и маратоните, очевидно, не са силно разстроени фенове на марката. И силно желание да си купите новост, докато сред мод не е забелязан. На марките, феновете и критиците се сринаха вълнение от подмалници. Те се присъединиха от популярни блогъри и авторите на каналите за модата.

Те нарекоха сътрудничеството в неприлична дума на буквата „G“, което означава загуба на живот и отбеляза, че комбинацията изглежда много „колективна ферма“.

Странно и забавно: Прада и Адидас пуснаха съвместна колекция, но беше повдигната на смяхСтранно и забавно: Прада и Адидас пуснаха съвместна колекция, но беше повдигната на смяхСтранно и забавно: Прада и Адидас пуснаха съвместна колекция, но беше повдигната на смях

Въпреки факта, че тези, които желаят да купуват комплекти, все още не са открили, модните марки вече са получили своя момент. Мрежата на ден започна да се хвърля на тази колекция и шеги, не всички от които могат да бъдат доведени от етични съображения и кауза. Ето една от приличните опции.

Странно и забавно: Прада и Адидас пуснаха съвместна колекция, но беше повдигната на смях

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Наистина е необичайно и забавно да видим съвместната колекция на Прада и Адидас, но защо беше причина за смях? Не се представиха добре или беше нещо друго? Моля, споделете повече детайли, за да разбера.

    Отговор
Добавяне на коментари