...

Разкопчани шорти и страхотни езици: Полина Гагарина изненада феновете с техните възгледи

Полина Гагарина плаща много време да се грижи. Всичките й тоалети – безупречни. Но звездите се уморяват. Певицата си позволи да се отпусне, така че феновете не я познават веднага на снимката!

Разкопчани шорти и страхотни езици: Полина Гагарина изненада феновете с техните възгледи

Много странна ролка с Ялта

Наскоро мрежата често се обсъжда от Хадбу Полина Гагарина – след като е била с буйни форми, и сега, според феновете, почти „прозрачен“.

Сега певицата е на турне в Ялта, откъдето публикува в Instagram много странно видео … малко вероятно някой може да научи Гагарин, като минава.

Певицата седи с разкопчани шорти, взривта падна на лицето й и пее нещо. Ролетна тя е подписала: „Скоро нов удар. Запомнете нови думи „.

Разкопчани шорти и страхотни езици: Полина Гагарина изненада феновете с техните възгледи

Струва си да отложим гигарния валяк, тъй като коментарите на абонатите бяха незабавно поръсени: „Полина, преди никога да не сте слезли към това!- „някакъв ужас“, „лицето се е променило“, „винаги прилича на дама, а тук е!“

Може би художникът е просто претоварване. Тя е жив човек и не винаги трябва да изглежда като дама и усмивка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Blagoy Petrov

    „Какви са най-интересните възгледи, които учудиха феновете на Полина Гагарина и какъв има връзка между отворените панталонки и нейните езикови умения? Хей, можете ли да споделите повече детайли и още изненади за нас?“

    Отговор
Добавяне на коментари