...

Странна снимка на шофьорска книжка

Вместо вашия собствен образ, американският видял за новата шофьорска книжка на снимка на обекта.

Каква е изненадата на Джейд Дод, когато тя отвори писмото до нея и намери необичаен документ там. В сертификата на нейното име, датата на раждане, пол, цвят на очите, растежът е посочен напълно правилно. Но вместо неговата снимка, една жена видя празен синов стол на планираното място.

Странна снимка на шофьорска книжка

Не разбирането на Дод веднага се нарича Департамент за превозни средства, издаден на право и каза за някои странности. Там те бяха обяснени с брака, извинителни и незабавно изпратени друг документ, твърди, че вече не.

Служител на отдела каза пред репортери, че всичко се е случило случайно и прословутия „човешки фактор“ е виновен.

Оказва се, че в центъра на поддръжниците, където местно лице на Съединените щати, снимано отдясно, отговаря за този работник случайно премахна празен стол, а след това и самата жена. След това той погрешно запази първата и втората снимки в нейния профил. Но столът се оказа за последен път, запазена снимка, затова дойде до документа.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Todor Aleksandrov

    Тази странна снимка на шофьорска книжка ме накара да се замисля. Възможно ли е да има някакво обяснение за това? Може би шофьорската книжка е подадена неправилно за снимката, или има някакъв друг основателен повод за това? Бих искал да науча повече информация, за да си обясня ситуацията.

    Отговор
Добавяне на коментари