...

Том Круз ще лети в космоса в името на снимане в нов проект. В НАСА всичко е много доволно да си сътрудничи с актьора

Според изданието на скалато, актьорът Том Круз ще отиде в космоса, така че директорът да може да следва няколко сцени за предстоящия филм. Между другото, името му още не беше обявено, но може да се предположи, че филмът ще бъде фантастичен.

За информация, че холивудският актьор ще излезе на борда на МКС, той е известен и през пролетта, но сега тя е публикувана.

Том Круз ще лети в космоса в името на снимане в нов проект. В НАСА всичко е много доволно да си сътрудничи с актьора

Том Круз ще седне в космически кораб и ще лети до орбита!

58-годишният актьор ще отиде до вълнуващото пътуване през есента на 2021 година. Когато има гол, обръщате ли се внимание на препятствията? Том Круз ще бъде първият актьор, който направи нещо, което никой още не е свършил и ще излезе в нова филмова школа за астронавтите.

Снимането на филма няма да премине в павилиона, както обикновено, и в отворено пространство! Можете да си представите само как близките и феновете ще се тревожат и да запазят камерите за това.

През октомври 2021 г. директорът и астронавтът също ще летят с холивудския актьор и смелите. Едно място ще остане незаето и може да бъде запазено за филмовата индустрия: производител или оператор.

През май вътрешностите съобщиха, че за предстоящия проект те дори не приготвят студиото, но вече е известно, че това няма да бъде продължение на „мисията на невъзможното“. Между другото, в този филм самият актьор извърши опасни трикове и един ден дори счупи крака си. Надяваме се, че ще бъде подготвено за стрелба в космоса.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Koleva

    Наистина ли Том Круз ще лети в космоса за снимките на новия проект? Какъв ще е неговият принос към науката и космическата история? Има ли НАСА специален план или мисия, която ще изпълнява актьорът по време на своя престой в космоса? Хванахте ме с интерес и интрига!

    Отговор
Добавяне на коментари