...

Стил Въпрос: Как да изберем раница?

Раницата отново се върнаха в модата и изглежда, че ще остане в тенденции за дълго време. Жените вярват, че раницата могат да си позволят само юноши, но не е така. Според статистиката, миналата година продажбата на раници се е увеличила с 28%, но чантата започнаха да купуват по-рядко.

Това е напълно възможно да се обясни: раницата са по-удобни, не заемат ръце и някои модели са много успокоявани от класически чанти. Нека разберем кои раници са подходящи за жени.

Стил Въпрос: Как да изберем раница?

Видове Рюкзаков

Условно раницата могат да бъдат разделени на 3 вида:

  • Градски+
  • За лаптоп+
  • за пътуване.

Желателно е всяка раница да извърши специфична функция. Раницата за ходене и пътуване ще се различава значително: първата е насочена към дизайна, а във втория случай капацитетът е важен.

Независимо от гледна точка на раницата, стилистите съветват да се избягват пайети и окини, както и ярки цветове – оставяйте тези опции за ученички.

3 Опции носене

Защото ежедневно разхождайте малко монофонична раница. В него можете да поставите ключовете, огледалото, портфейла и други малки неща. Най-търсеният материал – кожа. Такива раници са подходящи както с офис лук и всеки ден.

Стил Въпрос: Как да изберем раница?

Ако трябва да носите лаптоп с вас, вземете подходяща раница за нея. Той трябва да защитава от лошо време и щети. Обърнете внимание на трайните модели, устойчиви на влага. Въпреки обемните размери, те могат да изглеждат доста елегантно.

Стил Въпрос: Как да изберем раница?

Е, последният поглед – за пътуване и пазаруване. Много е важно раницата да е лесна и в същото време. Най-приемливи размери: 20-30 литра. За разлика от раницата, предназначена за разходки из града, е важно за качествен материал, надеждни светкавици и комфортни ремъци.

Стил Въпрос: Как да изберем раница?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Svetlana Koleva

    „Здравейте! Мога ли да попитам, как точно трябва да изберем раница? Има ли важни критерии, които трябва да вземем предвид, като размер, материал, функционалност или дизайн? Благодаря ви предварително за съветите!“

    Отговор
Добавяне на коментари