Собственикът на рядко заболяване: Лорън разрошавайки се през сърцето

Пациент с рядко заболяване се лекува в британската болница. Момичето тече в анафилактичен шок от всякакви миризми и вкусове и буквално се храни през сърдечния мускул, „се държеше изданието на живота на Yahoo.

За първи път 24-годишният пациент Lauren Withering осъзнаваше болестта си през 2016 г. след като се проведе урчдел.

Собственикът на рядко заболяване: Лорън разрошавайки се през сърцето

Алергия към всички наоколо

Въпреки припадък и атаки на задушаване, Лорън на „отлично“ премина всички изпити. Родителите започнаха да се тревожат, когато момичето започна алергия към всичко наоколо. Лекарите половин година счупиха главите си по факта, че с пациента си.

Малко по-късно е възможно да се разбере, че Лорън стана собственик на рядко и ново заболяване на MGAS (синдром на скеле). За първи път с това заболяване се сблъска през 2007 г. Според лекарите клетките, отговорни за алергиите, се активират от всичко наоколо.

Собственикът на рядко заболяване: Лорън разрошавайки се през сърцето

Лекарите искаха да нахранят момичето през тръбата, но не успяха. Алергията възниква в чуждото тяло в тялото. За Лорън те измислиха решение – той се храни през сърцето. Всички хранителни вещества се срещат през аортата. В допълнение, за момичето направи специална маска, филтриращи миризми.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Petrova

    Какво предизвика това заболяване в сърцето на Лорън и има ли лекарствени алтернативи за подобряване на нейното състояние?

    Отговор
Добавяне на коментари