...

Правила, които можете да научите от успешните жени

Който не би говорил за равенството между половете, мъжете и жените мислят по различен начин. Първата тежи логично, а вторият доверие на интуицията им.

Правила, които можете да научите от успешните жени

Въпреки това, успешните жени мислят по свой собствен начин и се различават от останалите. С тези качества всяка жена може да получи, най-важното нещо – желание!

Изпомпвайте уменията в различни посоки

Тези времена, когато жените са били ангажирани само с едно нещо – отдавна са преминали. Днес успешната жена е тази, която може да се похвали с няколко умения наведнъж. Например, можете да работите в туристическа агенция и в свободното си време да изучавате програмиране. Намерете такива класове, в които смятате, че определено ще успеете.

Не обръщайте внимание на оценките на други хора

Слушайте конструктивна критика – нормално, но това не означава, че трябва да повярвате на всичко, което казват. Римската Джейн Остин „Гордост и предразсъдъци“ първоначално бе отхвърлена от издателите (той е забелязан само след успеха на книгата „чувства и чувствителност“). Издателите бяха погрешни, а не да разглеждат римския гениален – днес е включен в „200 най-добри книги според рейтинга на BBC“.

Фокусиране върху решаването на проблема

Ако имате проблем – това не означава, че трябва да се съсредоточите върху него и да се избършете по всякакъв начин. Ще бъдем честни – проблемите ни преследват през целия живот. Над главата! Не мислете, че това е мъртъв край, винаги можете да намерите решение на проблема. Някои жени се концентрират върху трудности и позволяват всичко.

Намерете идеала си

Правилно кажете – ако искате да постигнете успех, трябва да следвате успешните и да правите това, което правят. Как изглежда човекът, на който бихте искали да бъдете като? Както той мисли? Какво е необходимо? Изберете пример за имитация и вземете най-добрите качества от тази жена.

Вземете вашите емоции под контрол

Малко вероятно е да видите успешна жена, която лежи на дивана и плаче за неговото нещастие. Постигнете да се срамувате! Нека заобикаляте, като сериозен човек, а не като актриса на кражбата. Пример за „желязна дама“ – Маргарет Тачър. Тя се отличава с твърдост, решителност и никога не е позволила да се отпусне.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kristina Georgieva

    Кои са някои от най-важните правила, които мога да науча от успешните жени? Как мога да се възползвам от техния опит и да ги приложа в собствения си живот? Бихте ли споделили някои конкретни примери и истории за вдъхновение? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари