...

По-добре да не смачкате: какви са черните точки и как да сложите лицето си в ред

Много момичета забележат на лицето си, особено на брадичката и на носа, черни точки. Че само момичетата не се опитват да се отърват от тях: пилинг, писане или се опитват да ги стискат, но нямат полза.

И така, какъв е проблемът и може по някакъв начин да реши?

По-добре да не смачкате: какви са черните точки и как да сложите лицето си в ред

И това е точно черно?

Проблемът е, че много момичета погрешно вземат прибързани нишки за черни точки. Ето защо, ако така наречените „точки“ не изчезват дори след старателно изстъргване, може да не е въобще.

Погледнете лицето си. Най-често комедоните са тъмни, изпъкват под кожата и лесно се притискат под формата на задръствания.

По-добре да не смачкате: какви са черните точки и как да сложите лицето си в ред

Те се появяват поради неправилно хранене, прекомерно или недостатъчно пречистване, както и поради комедогенна козметика. Такъв проблем помага за решаването на почистването на лицето в кабината. Но ако не е точка, и нишката?

За съжаление, прибързаните нишки са особеност на кожата. Когато са екструзивни, те приличат на тънка тръба с тъмен връх. Върхът, който е на повърхността, потъмнява се дължи на окислението на кислород. За разлика от BlackPoints, козметиците не ги съветват да стигнат. Ако започнете да го правите, те ще бъдат още повече.

Безшумните нишки са характеристика на кожата на хоратано. Козметиците позволяват само едно решение за решаване на проблема – те могат да бъдат осветени или „разтварят“. Върхът на грубите нишки може да бъде лекуван с бета хидроксидати. В борбата срещу нишките могат да помогнат на салициловата киселина, която разтваря кожата на кожата. Също така перфектно отрязани маски за въглища.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Blagoy Petrov

    Какви методи можем да използваме, за да се отървем от черните точки? Има ли специфични продукти или по-естествени начини за почистване на лицето от тях? Какво трябва да правим ежедневно, за да поддържаме кожата ни в добро състояние и да предотвратим появата на черни точки?

    Отговор
Добавяне на коментари