...

От спалните на американците се различават от нашите: един важен детайл

Във филмите показваме не всички характеристики на живота на американците. Там в домовете им „облечени“ всички легла: има възглавници, листове, одеяло – всичко като нас. Но в реални къщи всичко изглежда различно.

Американците не използват тръби, така че имигрантите са озадачени от въпроса къде да намерят „нормално“ легла.

От спалните на американците се различават от нашите: един важен детайл

Вместо дувет, принципът на многопластовите

Tiktok Blogger под прякора Американската принцеса е объркана: „Обяснете защо ето тук? Не можете да излезете с канал и да не усложнявате живота!“

Американците сякаш наистина усложняват живота си, защото вместо спално бельо те използват принципа на многопластови: първо те лежат по листа, след това възглавниците, отгоре на още един лист, одеяло и самия връх сложи още един лист.

Нощувка, типично американско легло се превръща в някаква купчина, където листата се смесват с одеяло. Според блогърите, минно дело в Америка покритие за пурета е почти невъзможно и тя е права. Вместо обичайната дувет, спално бельо включва лист с велкро, който е прикрепен към леглото, така че да не е смачкан.

След видеото на американската принцеса, която вкара повече от 800 000 мнения, много потребители искаха да отидат в Америка, за да направят бизнес там на нормално легло.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Lyuben

    , който ме интересува е видът на матраците. Какви са популярните матраци в Америка и има ли специфични пристанки, които хората използват? Чувал съм, че в Америка много хора предпочитат спомагателни рамки или пяна, но бих искал да науча повече за предпочитанията и тенденциите в спалното обзавеждане там. Благодаря предварително за информацията!

    Отговор
  2. Desislava Petrova

    Какво конкретно е различно по отношение на детайла в спалните на американците и нашите?

    Отговор
Добавяне на коментари