...

Оцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше Седина

В допълнение към бръчките и ненужните килограми, жените от определена възраст се страхуват най-много от сивата коса. Неизползваните гости шофират и безмилостно усукани, но моментът неизбежно идва, когато пинсети вече не са достатъчни (и за някои млади дами, този момент идва доста рано). Тези, които са уморени от всеки няколко седмици, за да боядисват, може би, ще харесат решението, предложено от този оцветител на Калифорния.

Оцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше СединаОцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше СединаОцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше СединаОцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше СединаОцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше СединаОцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше Седина

Сребърна глава

На Джак Мартин често добавя жени, които желаят да нарисуват модела. Повечето от тях са уморени всеки месец, за да прекарат време и пари за оцветяване на дома, резултатите от които не винаги са оптимални и не е дълго.

Преди няколко години Джак предложи необичайно решение на един такъв клиент: и какво, ако, вместо да рисува сиво, вземете и я оставяйте в живота си във всичките си великолепие? Оцветяването взе подходящия цвят и само за няколко часа превърна изчерпаната жена в елегантна дама с копринени сребърни къдрици. Вдъхновени от нейния пример, много жени в целия свят също решават да се сменят трансформацията – и не загубиха. Както може да се види от представените снимки, блестящ сребърен цвят не разваля собствениците си – напротив, тя успешно подчертава тяхната красота и благородство.

Всеки, който иска, без да посещава салон за красота, може да създаде подобно чудо – трябва само да изберете подходяща боя за коса и внимателно да прочетете инструкциите. Процесът отнема малко по-дълго от обичайното разклащане на кафяво / червено / брюнетка, но резултатът струва. Това е отличен пример за това как липсата може да се превърне в стилно достойнство.

Оцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше Седина

Оцветяването предложи необичайно решение за жените, които седеше Седина

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maya Angelova

    „Какви са опциите за оцветяване, които биха предоставили необичайно решение за жените, които имат седина?“

    Отговор
Добавяне на коментари