...

Ново старото водещо пътуване

Наскоро наскоро обществото на Реджина Тодоренко и видео единицата Анастасия Ивелев отново ще водят „орел и Рушка“.

Ново старото водещо пътуване

Имаше слухове, че „пътниците“ се променят в популярното телевизионно предаване, а публиката ще види отново техните лидери.

Първоначално казаха, че Юлия Ковал ще направи старата си приятелка Анастасия Иделлеев. Нейните фенове облекчиха връщането на любимия си към проекта, оставяйки Hestegm на Hesteg в Instagram-акаунт. Но изборът падна върху опитен Реджина, който е станал известен в своето време благодарение на проекта: той беше коордиент от 8 до 13 сезона.

„ОПТ“ Тодоренко разказа за такава новина и в Instagram, като пише, че 90% от абонатите жадуват да я видят и анастасия в туристическия проект, а мечтите им скоро ще се сбъднат.

Репутационни и финансови загуби на звездата

Скандалът, провокиран от Реджина Тодоренко, избухна през пролетта на тази година. Тогава тридесетгодишният съпруг Влад Топалов публично на телевизията на въздуха Peopletalk негативно говори за жертвите на домашно насилие.

Виж отдолу.

Реакцията на знаменитостите и потребителите на женската мрежа бяха изключително отрицателни, те бяха нещастни и започнаха да бъдат възмутени от изгледа на телевизията. Маслата в огъня изляха разговора си с главния редактор на лъскавото женско списание Glamor Русия, което се оживява, където тя каза следното:

„Психолозите са доказали, че жената, на която е приложена насилие, като жертва. Тя иска да бъде спасител: мъж я биеше, когато беше пиян, и тя ще го донесе сутрин и саламура, и супата „.

Тя издуха публиката. Който просто не е ударил критиката на Тодоренко след това, като се има предвид, че тя не е права и казва погрешно, лошо. Като се имат предвид ядосаните изисквания на читателите, блясъкът лишаваше нейното почетно заглавие „Жена на годината 2019“, която публикуването съобщава на официалната страница.

Ново старото водещо пътуване

Тя дори записа видеото и изложи покаянието си в Интергранд, където тя умря и каза, че това не е право и нея не е разбрано. Но беше твърде късно.

Вълната на „универсалното презрение“ продължи да се търкаля по-нататък. Procter & Gamble, Pepsico и други рекламодатели изоставиха услугите на Тодоренко, реклама с нея престава да показва на телевизия.

В резултат на експерти успешна жена загуби от 50 до 100 милиона рубли печалби.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Koleva

    Какво означава „ново старото водещо пътуване“? Имате ли предвид пътуване към места, които вече сте посетили, но с нов водач или пък нови дестинации, които се превръщат във водещи? Бихте ли ми пояснили повече информация за това?

    Отговор
Добавяне на коментари