...

Анорексия или хармония?

Последователи Алена Краснова, съпруга Никита Пресяглакова, заподозряна от любимата си анорексия.

Тази реакция се извиква от абонатите от плажа от плажа, публикувани от 23-годишна жена. Знаейки, че тя е загубила наскоро с 6 кг, много момичета смятат, че техният идолит изглежда прекалено тънък и болезнено костен.

Анорексия или хармония?

От коментарите: „Това вече е отпаднало. На снимката – без пет минути дистрофия, „някои кости, каква е красотата?“, „Добре ли си? Много слаб „,“ трябва да ядете! Вече имате хип кости отвъд „,“ не е лошо повече! Когато човек е в тялото, той изглежда по-сочен „и t. Д.

Такива обвинения на Алена не могат да напуснат без отговор. Тя е по някаква причина да вземе еквивалентно здраво тяло и анорексия. Според нея тя има такава структура на тялото, която хип костите се разпределят за всяко тегло.

Тя е подкрепена от други фенове, възхищавайки се на нейната фигура и увери, че те мечтаят за същото.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivaylo Kolev

    Въпросът „Анорексия или хармония?“ задава тревога по отношение на връзката между тънкостта и здравето. Ще ли могат хората да се насладят на хармонията на своите тела без да се подлагат на опасност от анорексия и стрес? Има ли един посокоуказател за истинската красота?

    Отговор
Добавяне на коментари