...

Напуснах и никога не се върнах: 20-годишният ученик търси от 29 септември. Момичето изчезна след среща с бизнесмен

20-годишният студент Лили пристигна в Севастопол от ученето на Челябинск. 29 септември, тя изчезна с мистериозни обстоятелства след среща с бизнесмен. Момичето се качи с мъж на яхтата, той е на около 40 години.

Когато сестра й казва, тя не можеше да се свърже с Лилия и наети. Родителите на момичето веднага след изчезването написаха изявление на полицията.

Напуснах и никога не се върнах: 20-годишният ученик търси от 29 септември. Момичето изчезна след среща с бизнесмен

От 29 септември от момичето всяка новина

Майката на изчезналата – Гулара каза, че момичето отиде в Севастопол в началото на септември и започва да учи в Държавния университет. Тя намери нови приятели на себе си, сред които беше един и същ бизнесмен. След 29 септември от Лили, няма новини.

Сега младият студент търси не само полицията, но и търсещ и спасителен отряд „Lisa Alert“. Момичето търси специални признаци: тя има белег на лявото си коляно и на декорацията на врата под формата на мъниста. В залива на кръг, където и видях ученик за последен път, водолазите също работят.

Сестра и мама лилии се надяват на най-доброто. В полицията те казват, че с тийнейджъри често се случва: те изчезват, след това се върнаха. Ако е така, тогава защо Лили не е писал поне няколко думи на сестра си?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Koleva

    Каква е информацията за последната среща на момичето с бизнесмена? Има ли някакви подозрителни обстоятелства или информация, която може да помогне за разрешаването на случая? Кои са полицейските процедури, които се предприемат във връзка с изчезването?

    Отговор
Добавяне на коментари