...

Най-луксозният и смел вечерен изход на херцогинята в кралската си биография

Феновете на Кейт Мидълтън са уверени, че най-брилянтният й образ се отнася до първата година на престоя в съда. Чудя се какво ще отговори на херцогинята?

Най-луксозният и смел вечерен изход на херцогинята в кралската си биография

Кейт Мидълтън бързо свикна с новата си роля и започна да се задържа, като най-истинския аристократ.

Феновете смятат, че най-луксозният му облекло е следният – тогава тя и Уилям се появиха на церемонията по наградите на слънцето.

Той е в костюм, тя е в луксозна рокля

Кейт Мидълтън много рядко се появява в черно, избирайки по-празнични цветове, за да влезете в светлината. Въпреки това, през 2011 г. тя постави на шик черна кадифена шик рокля с пулс.

Най-луксозният и смел вечерен изход на херцогинята в кралската си биография

Уилям, за хармонично погледна с булката, избрал черен смокинг, бяла риза и черна пеперуда като аксесоар като аксесоар. Първоначално такава рокля, като Кейт, се оценява на 3995 паунда стерлинги, но моделът на херцогиня ясно струва повече.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Miroslav Petrov

    Какви са основните събития от този най-луксозен и смел вечерен изход на херцогинята в кралската си биография?

    Отговор
    1. Borimir

      Този най-луксозен и смел вечерен изход на херцогинята включваше появата и впечатляващ външен вид на бала под звездите, където тя беше облечена в невероятно красиво рокльо, изработено от най-фините материи и украсено с бляскави кристали. Херцогинята беше съпроводена от кралица и други членове на кралското семейство, които подчертаваха нейното високо положение. Събитието беше изпълнено с рафинираност и елегантност, които правеха херцогинята неповторима и блестяща.

      Отговор
Добавяне на коментари