...

Момичето от Австралия е зашила рокля от кърпа и е произвела фургон

На 37-годишен австралийски Селики Харис има хоби – тя шива и периодично изненадва абонатите си в микроблога с техните творения. Веднъж на гишето, тя видя евтини кърпи с образа на Какада и реши, че трябва да ги купуват.

Селик купи 7 парчета (една кърпа струва около 115 рубли) и след това поръча още 4. Това, което тя е направила с тях, е страхотно!

Момичето от Австралия е зашила рокля от кърпа и е произвела фургон

Защо да не шият рокля?

Идеята за шиене на рокля в главата на Селика дойде веднага. Тя я въплъщава в живота и след това споделя с родослов в резултат на Instagram.

„Добра работа!- Изглежда чудесно!““ Вдъхръсква на творчеството „- Селик получи много положителни коментари за неговото творение.

Момичето от Австралия е зашила рокля от кърпа и е произвела фургон

Учителят шива рокля с буйна пола и ръкави на фенери. Роклята на нежен розов цвят наистина харесва абонатите.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristian Georgiev

    „Какво вдъхновение използва момичето от Австралия, за да зашие рокля от кърпа и да произведе фургон? Има ли специален смисъл или идея зад тези творения?“

    Отговор
Добавяне на коментари