...

Учените наричат ​​най-тъжния ден на годината

Британските учени обичат да провеждат експерименти и открития – не всички са полезни за обществото, но интересно! Особено учените като повишаване на темите, свързани с психологическото здраве.

Знаехте за явлението „синьо понеделник?»Този ден е официално признат като най-тежко годишно.

Учените наричат ​​най-тъжния ден на годината

Най-трудното е да се върнем на работа след празниците

„Blue понеделник“ не е необходим понеделник, когато отидем на работа след уикенда. Това са делнични дни след новата година или първите дни на септември, когато лятото приключи и ние се върнахме от почивка.

Датата на тежкия ден в годината не е дефинирана, но е обичайно да се разгледа 3-ти понеделник на всеки януари, а през 2021 г. е 18 януари.

Учените са събрали информация, че в този период хората са трудни за връщане в своите дейности. След празниците се отпускат и след като започнат да ги правят много трудно. В допълнение, инхибиращо чувство се появява поради натрупаното тегло, както и хората, които се дължат на финансиране (което е особено важно сега.Чест

В западните интернет медии, много материали за подкрепа, преживяващи „синьо понеделник“. С течение на времето има все повече и повече доказателства за потискането на хората през третия понеделник от януари. Маркетолозите са събрали данни и се оказа, че през този период хората активно се интересуват от стоки за подобряване на здравето и загубата на тегло.

И когато почувствате влиянието на „синия понеделник“?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elitsa Georgieva

    Какво определя учените като най-тъжен ден от годината? Има ли обективни критерии, които го определят или е това субективно разсъждение? Какви са факторите, които влияят върху тази оценка? Имате ли предложения за как можем да се справим с тъжния ден и да го направим по-приятен?

    Отговор
Добавяне на коментари