Miracle Tube: 7 полезни приложения паста за зъби за дома и красотата

Паста за зъби – интегрален атрибут на всяка баня. Всички членове на семейството го ползват поне два пъти на ден, а някои дори предпочитат зъбите й и почистват зъбите си след всяко хранене. Но знаете ли, че обхватът на приложенията му е много по-широк, отколкото смятаме?

Просто погледнете всички животозащитни, в които участва, и на всички досадни проблеми, които лесно могат да решат – никога няма да го погледнете!

Miracle Tube: 7 полезни приложения паста за зъби за дома и красотата

Магическа макаронени изделия за красота и чистота

Паста за зъби – красив приятел на красоти и домакини. Тя ще бъде безценна помощ за:

  1. Отървавам се от акне. Чудото чудо за достатъчно нощ, за да се премахнат бързо малките проблеми с кожата.
  2. Почистете тоалетната и минете в банята. Специално антибактериално средство за почистване на тоалетна купа, тя няма да замени, но всичко ще бъде поръсено и ожесточено с свежест на мента! Това е добро решение за тези моменти, когато трябва да освежите стаята точно сега, но няма нужда от гел.
  3. Освежаване на мрачните обувки. Sneakes загуби първоначалната белота? Избършете гумената паста и внимателно смачкайте.
  4. Премахване на издърпването. Ако не се появиха неприятни удари на кожа или винилни обувки, нанесете малко паста на парцал или гъба и подсладете с меки движения. Отстранете остатъците с чиста суха кърпа и voila! И не забравяйте: такъв трик няма да се търкаля с велур.
  5. Чисто сребро, било то прибори или декорация. Използвайте четка за зъби за лесно обработване (препоръчва се да работите със светли кръгли движения), след това изплакнете и избършете обекта. Ще се възхищава само на прекрасния блясък! Този трик е чудесен за диаманти, но в никакъв случай не го прави така с перлите, ако не искате да го развалите.
  6. Донесете стените в ред. Ако детето ви в творческото импел валира стените с моливи, не е тъжно: достатъчно е да се намазва, разтривайте и измийте, за да се отървете от „шедьовъра“!
  7. Отстранете сърбежа от ухапване от насекоми. Стиснете малко поставяне на мястото на предмета и случаят е направен!
Прочетете повече  В тях ще ходят опасни & # 187 +: Виктория Бекъм пусна нова колекция от панталони, за които той получи скоба

И това не е така! Това ще помогне да се отървете от нахлуването от чай и кафе на любимите чаши и от маржовете от мокри очила на масата, освежете бутилките с бебешко мляко, изчистете фаровете и огледалата, избелвате жълтеникавите пиано и също измийте ръцете си след работа с риба и чесън.

ЗАБЕЛЕЖКА: Във всички тези спасители се използва просто не-умираща паста без оцветители и избелващ ефект.

Miracle Tube: 7 полезни приложения паста за зъби за дома и красотата

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vanya Dimitrova

    Кои са тези 7 полезни приложения на паста за зъби за дома и красотата, за която се говори в статията „Miracle Tube“? Бих искал да разбера повече подробности и как точно те могат да помогнат за домашната грижа за зъбите и красотата. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари