...

Министърът е възникнал да защити слънчевото слънце

Във Франция най-висшият служител е бил отрицателен за министрите на закона, който претендира за представители на красивата половина на човечеството за факта, че те са слънчеви на плажа, без да поставят на върха на банския бански костюм.

Министърът е възникнал да защити слънчевото слънце

Един от членовете на семейството, почивайки на плажа, нарече жандармерската община Сен-Мари Ла Меер, която принадлежи на това място, с оплакване. Те не им харесваха жените слънчеви бани без покритие до тях. Два пазителя на заповедта, която дойде при предизвикателството, дойде на шестдесетгодишната жена, на която е посочил недоволните граждани и я помоли да покрие.

Но се оказа, че тук тя не е сама, а офицерите трябваше да преминат през плажа и да кандидатстват със същото искане за всички дами топлес. Тогава техните шефове бяха оправдани, че се опитват да запазят спокойствие на място за почивка.

Възмутен любител на дори тен, който вярва, че техните права са били нарушени, разказа за инцидента в социалните мрежи. В Twitter, министърът на вътрешните работи на Република Джералд Дарманенд.

Той е написал, че жените правят коментари за външния си вид на плажа без каквато и да е причина за това. Знаем, подчертахме официалната, че свободата е нашата ценна благословия.

Като цяло във Франция няма официална забрана за престой на топлес плажа. Но местните власти имат право да въведат такива ограничения по свое усмотрение.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Nadezhda Marinova

    Какви са причините и преговорните политики, които министърът представя, за да се защити слънчевото слънце? Какви мерки предлага той да се предприемат за опазването на околната среда и намаляване на замърсяването, които засягат слънчевата енергия?

    Отговор
    1. Milen

      Министърът представя преговорни политики, които насърчават използването на слънчевата енергия като чист източник на енергия. Той подкрепя субсидии за инсталиране на слънчеви панели, създаване на програми за ефективно използване на слънчевата енергия в големи обществени сгради и насърчаване на използването на слънчеви батерии за намаляване на потреблението на електроенергия. Мерките включват и насърчаване на разработването на технологии за съхранение на слънчева енергия и инвестиции в развитието на инфраструктура за използване на слънчевата енергия. Тези инициативи имат за цел опазването на околната среда и намаляване на замърсяването, като по този начин допринасят за борбата с изменението на климата.

      Отговор
Добавяне на коментари