...

Машинистите на Москва Метро разказаха за първия месец на работа под земята

30 януари, 2021 жени, пуснати в Москва митрополит. Те споделиха за емоциите си месец по-късно.

Машинистите на Москва Метро разказаха за първия месец на работа под земята

„Първият месец беше напрегнат“, един от официалния споделен

Шофьорът е друга романтична професия, която често се сравнява с работата на стюардеса. Вие се карате / летите в различни градове и винаги сте в движение. Всъщност работата по пътя – тежка и отговорна.

Tutorika Yana Sharov каза, че първият ден е напрегнат, а колегата й Татяна Бакова, напротив, първите дни на работа бяха много спокойни. Според нея момичета, наети от титри, работят 6-8 часа на ден.

Машинистите на Москва Метро разказаха за първия месец на работа под земята

Графикът е предварително, жените работят смени (ден / нощ). Докато една работа, други могат да се отпуснат и да останат със семейството.

Тръбите също казаха, че сами избират дрехите си. По желание можете да носите панталони или пола – на кого е по-удобно. Пътниците положително възприемат жените „на кормилото“, но някои все още са изненадани по техен избор.

Повечето инструменти като тази на тази работа те се чувстват необходими, защото са отговорни за всички пътници. 3 януари 2021 г. в Москва стартира първия влак, чието писане беше жена. Жените, които са учещи, започнаха да работят в линията на метрото на Филам.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elitsa Georgieva

    Какви са основните предизвикателства, с които се сблъскват машинистите на Метрото в Москва и как се справят с тях? Бихте ли споделили повече подробности за техния опит и впечатления от първия месец на работа под земята?

    Отговор
Добавяне на коментари