...

Лято Класика: Какво да нося хавайска риза

Ако няма почивка в тропиците в плановете, но наистина бих искал да отида там, нищо няма да ви помогне да „преместите“ като хавайска риза! Холивудските звезди го направиха истински хит – кажете ми как да го нося, за да изглежда стилно.

Лято Класика: Какво да нося хавайска риза

Хавайска риза – символ на летния и безсмъртен хит. Тя е свързана с плажа, партита, коктейли, наливане на река. Запомнете филмите „Румън дневник“, „страх и омраза в Лас Вегас“ и д-р. – главни герои в хавайските ризи.

Въпреки факта, че Хавайк е бил създаден за мъже – тя добавя нежност и кокети. Ще разберем с това, с което може да се комбинира.

Какво да нося хавайска риза

Ризата принадлежи на Unisex модели, тя ще бъде еднакво стилен прилича на директна пола Maxi и Pants. За да даде игривост, ръбовете на ризата могат да бъдат вързани в лък или разкопчал няколко бутона.

Лято Класика: Какво да нося хавайска риза

Хавачите изглеждат страхотно с широки панталони и комунални услуги – разходка из града! Ако събирате коса, помпени обеци, добавете обувки за ток – вечерно изображение е готово. Най-оптималната възможност за разходка през града: шорти (те могат да бъдат деним или стил SFARI) + Хавайка, маратонки или сандали.

Лято Класика: Какво да нося хавайска риза

Но 100% удари – това е риза с фузинг бански костюм и шапка. Смело отидете на плажа, но бъдете подготвени за възгледите на другите. Образът с хавайската риза е винаги ярък.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Каква е вашата препоръка за комбиниране на хавайската риза през лятото? На какъв стил или дрехи трябва да обърна внимание, за да се почувствам комфортно и стилно? Бихте ли споделили съветите си за съчетаване на тази класическа принт риза с други дрехи или аксесоари? Благодаря ви!

    Отговор
Добавяне на коментари