...

Какво погледна Ходченкова в младежта

В началото на февруари филмът е освободен от Литвинова „Северен вятър“. 38-годишна актриса – Светлана Ходченкова, имам една роля в нея.

Малко хора знаят как Светлана погледна в младостта си, тя се е променила много. Такъв е случаят, когато „през ​​годините стана само по-болезнено“.

Какво погледна Ходченкова в младежта

Усъвършенствана детска актриса

Родители Светлана се развеждат, когато тя все още е малка. Тъй като парите в семейството липсват, майчините актриси работят като пиано, работеше като по-чист. Когато Светлана дойде от училище, помогна на мама да почисти входовете.

Какво погледна Ходченкова в младежта

Забелязвайки необикновената красота на дъщеря си, мама я даде на моделно училище. Ходченкова работи за известно време в Вячеслав Зайцева, а след това влезе в училището Шукин.

Какво погледна Ходченкова в младежта

За първи път Светлана играе във филма „Благослови жена“, която отиде на екраните през 2003 година. След успешната роля на актрисата реши да отслабне и тя успя. Светлана падна 20 кг, а очевидно за нея е лесно да се запази във форма.

С течение на времето тя започна да получава различни оферти от директории, тя дори се предлагаше да играе в Холивуд. През 2011 г. Светлана участва в филма „SPY“! Излез!“И през 2013 г. в войнствения“ Wolverine: безсмъртен „.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivaylo Petrov

    Интересно е да разберем какъв е впечатлението на Ходченкова от младежта – какво точно е привлекло нейният поглед и какви са нейните наблюдения и наблюдения? Бих бил любопитен да науча повече за това и как тази перспектива може да се отрази на нашето разбиране за младежките проблеми и потенциал.

    Отговор
Добавяне на коментари