...

Какво може да се направи от стари купрон чорапогащи

Не бързайте да изхвърлите заглавието, ако върху тях се образува дупка. Има много начини за тяхната разумна употреба.

Какво може да се направи от стари купрон чорапогащи

Методи, които вероятно ще бъдат изброени тук! Вземете бележка – идвайте удобни.

Поставяне на играчки

Ако се интересувате от ръчно изработени, PAPRON може да се използва като плейър за играчки. Но играчките от нея са отлични! Най-важното е да се подготви материал. Чораповете трябва да заври във вода с активен въглен, изплакване и деликатно стискане след измиване с климатик.

За какви трудности са? Papron не губи еластичност, но става по-надежден и издръжлив.

Създаване на килим

Майстор се научи да тъче атрактивните килими от чорапогащи. Разбира се, по-добре е да ги подготвите преди работа (над това се казва) и гледайте плетене на една кука техники. между другото, Плетене – високосъобщени плавателни съдове, Освен това YouTube има уроци за начинаещи.

Много холивудски звезди са ангажирани в плетене: Winon Rider, Dakota Fanning, Джордж Лукас и др. Плетене помага да се успокои и отпуска.

Филтрация

Вероятно знаете, че категориите чорапогащи се използват за подозрителни растения, но има и друга интересна идея. Те могат да се използват като филтърна тъкан. Той се поставя в KASHPO, предотвратявайки зачервяване на почвата при поливане.

Ароматизация

Papron е перфектен като торба за ароматизиран саше. Миризмата в апартамента е може би не по-малко важна в къщата, отколкото всичко, за да се създаде комфортна среда. Също така, чорапогащи могат да бъдат напълнени с вещества, които изплашат мол.

Правене на кърпа

Как да създадете петна от езика – можете да гледате YouTube видеоклипове, опции за маса. Измиването със собствените си ръце е стилен атрибут в банята, който ще донесе акцентът към него. Papron чорапогащи по избор можете да рисувате.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Stoyanov

    Можете да направите много неща от стари купрон чорапогащи! Някои идеи включват изработка на кукли, плюшени играчки, различни декорации или дори нови аксесоари като чанти или бижута. Какво точно бихте искали да правите от тях?

    Отговор
Добавяне на коментари