Какво гледат и какво правят децата Майкъл Джексън

Кинг Поп музика Майкъл Джексън напусна този свят преди 10 години. Един от най-успешните художници в историята на шоумата остава три деца: 2 момчета и момиче. Децата вече са се издигнали, най-възрастните 23 години. Дали отиват на стъпките на известния баща или са избрали друг начин за себе си?

Какво гледат и какво правят децата Майкъл Джексън

Какво правят децата Майкъл Джексън

Какво гледат и какво правят децата Майкъл Джексън

Париж, според информацията в Insider, е родена от ръководителя на сестра Деби. Сега едно момиче е на 22 години, тя подкрепя идеите на Bodiposive и LGBT общността. Самата момичето призна, че може да се срещне с мъже и жени.

През 2012 г. дъщерята на Джексон подписа договор с Агенцията за модели на IMG и марката Calvin Klein. Тя започна да се засмива за лъскави списания, последователно и клипове.

Какво гледат и какво правят децата Майкъл Джексън

Старши 23-годишен син на Джаксън – принц, също е роден от Деби Ред. В младостта си той мечтаеше да работи по телевизията, но реши, че може да напише отлични сценарии за филми. След като учи в университета, князът отвори сина на компанията на крал (преведен от царя Сина).

Като цяло животът на принца не е много по-различен от връстниците си – човекът обича мотоциклетите и говори за страстта си в YouTube.

Какво гледат и какво правят децата Майкъл Джексън

18-годишният принц Джаксън II е най-много като звезден баща. Момчето е родено от сурогатна майка, която Майкъл Джексън дори не виждаше в лицето си. Известно е, че младежът учи в университета, но успоредно с това има и хобита. Той обича да чете и ангажира карате. Не обичайте публичност.

Според слуховете, принц Джаксън II иска да се занимава с музика, но докато не разкрие своите творения на света. Париж, подписан в своята Instagram на рождения ден на брат си: „Това е да! Брат ми стана възрастен! Наскоро променях пелените „.

Прочетете повече  Двойните сестри се ожениха за един човек
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostin Georgiev

    Интересувам се какво забавление избират децата на Майкъл Джексън и какво правят в свободното си време. Бихте ли ми разказали повече за тях?

    Отговор
Добавяне на коментари