...

Двойните сестри се ожениха за един човек

В нашия свят, пълен с „странности“, но ако не навредят на другите – защо не?! В Twitter един човек на име Нелсън публикува материали от сватба, но какви са потребителите, те бяха много изненадани ..

Мъжът се ожени веднага на две момичета и те са близнаци. Материали, публикувани на 10 януари събраха много мнения. Може би всичко беше направено за това?

Двойните сестри се ожениха за един човек

Една от сестрите е бременна

На видеото можете да видите младоженеца в малинов костюм. От двете страни са две от булките му – тяхното облекло не е по-малко светло. Незабавно удряйки заоблен корем, един от момичетата. В записа, поставени от Нелсън, сестрите са щастливо танцуващи и гостите ги хвърлят сметки.

Авторът на публикацията зададе въпроса за потребителите: „Това са близнаци. Те станаха съпруги от един човек, защото не могат да живеят приятел без приятел. Как се чувствате за това?“

Потребителят, разбира се, бяха изненадани, така че имаха въпрос: „Това не е шега?- Някой попита: – Разбирам правилно, едно от сестрите чака дете?»Другите коментираха:“ Патриаршатът спечели „и човек не може да забременее без друг.

Каквото и да изглежда, изглежда, сватбата е реална и близнаците наистина се ожениха за един човек. Какво мислиш, дали е нормално?

Гледайте видеото по темата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Svetoslav

    Каква е историята зад това необичайно събитие и каква е реакцията на обществото и близките им?

    Отговор
  2. Radostin Georgiev

    Интересно е да се чуе как две сестри се ожениха за един и същи мъж. Каква е историята зад това и как се развива тази необичайна ситуация? Какви са мотивите на всички замесени за да приемат този необичаен аранжимент? Как се справят всички с емоциите и предизвикателствата, които идват с тази необичайна обстановка? Ще бъде интересно да научим повече детайли и перспективи от живота на тези двойни сестри.

    Отговор
Добавяне на коментари