...

Какво да отговарят на новата година 2021 – годината на бял метален бик?

Много от тях принадлежат към избора на новата година, като се има предвид, че за привличането на любов, богатство и късмет да следват определени правила. Стилистите мислят също така. Как да угоди на „собственика на годината“ и да получите местоположението му? Нека се опитаме да го разберем.

Какво да отговарят на новата година 2021 - годината на бял метален бик?

Няма червен цвят

Най-важното е, когато избирате нова година, 2021 помнете правилото – бик обича комфорт. И ако седнете в тясна рокля, която прави движението – няма да направите приятен, нито „собственик на годината“. Можете лесно да поставите любимите си комфортни дънки, като ги свържете с елегантен връх или ярък пуловер. Дори не ми трябва да се счупя!

Приглушени нюанси

Не забравяйте, че биковете – животни, които не харесват ярки цветове, особено червени. При избора на рокля, по-добре е да се избегнат войнствените нюанси, давайки едно предпочитание, приглушено: сиво, синьо. Някои блогъри отхвърлили жълто и розово, не е съвсем ясно защо.

Пайети и пайети

Вие не губите, ако носите рокля или пола, зашит от брилянтни материали. Ако не са разрешени ярки цветове, тогава тази яркост може да се получи благодарение на пайетата и пайетата. Изберете облекло с метален прилив – така че вие ​​точно моля.

Какво да отговарят на новата година 2021 - годината на бял метален бик?

Дължина на облеклото

Ако решите да се срещнете с новата година в рокля или поли, астролозите се съветват да не пренебрегват дълго, защото също е важно:

  • Дълга рокля или пола – до финансовото благосъстояние+
  • MIDI – увеличен в работата+
  • Мини – привличане на любов в живота ви.

Каквото и да сте избрали, не забравяйте, че вътрешната ви държава е важна. Опитайте се да бъдете от 31 декември до 1 януари, забавно, щастливи да запазите такава държава за цялата година.

Какво да отговарят на новата година 2021 - годината на бял метален бик?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Koleva

    Какви събития и предизвикателства ще срещне бялият метален бик в годината 2021? Какви възможности този символ носи за напредък и успех в нашия живот? Как можем да се възползваме от енергията на този символ и кое области от живота ще бъдат особено въздействани през следващата година? Чакам с нетърпение да разбера повече за това, което 2021 година ще ни донесе!

    Отговор
Добавяне на коментари