...

Какви мечти казват, че живеете във вечна аларма

Сънищата са пряко свързани с нашето подсъзнание, най-важното е да се научите да ги четете. Ако през нощта картината изглежда мрачна – това е повикване, което е време да промените нещо в живота си и да работите върху вашите държави.

Какви мечти казват, че живеете във вечна аларма

Какви мечти говорят за тревога?

Обществена продукция

Ако отново и отново трябва да почувствате срама в една мечта (вие сте голи пред обществеността и се дръпнете върху вас с пръст, например), проблемът ви е ясен – имате комплекси и опит за външния вид.

Случва се, че мечтите, в които сънят изпитват срам, се излъчват от хора, които отиват на маската. Те крият истинското си лице и как огънят се страхува от експозицията.

Стоматологична загуба

Друг общ ужас на съня. Според съня, такава мечта говори за преживяванията на човек за негово място в обществото. Възможно е да желаете за одобрение, но властите не забелязват вашите таланти.

Попадат в бездната

Някой пада от прозорците, някой от скалата, някой лети в бездната – всички тези мечти обединяват едно. Според изследователите такива сънища понякога идват на всеки човек. Повтарянето на паданията говорят за несигурност и липсата на почва под краката им.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Boyan

    Може ли да споделите какви са причините зад вашата постоянна тревожност? Дотук сте казали само за мечти, но не сте посочили кои моменти в живота ви ги провокират. Бих искал да разбера повече за вашето изживяване и какво ви довежда до тази „вечна аларма“.

    Отговор
  2. Hristina Georgieva

    Какъв вид мечти говорите, които се казва, че преживявате в постоянна тревога? Защо се чувствате така? Необходимо ли е да предприемете действия, за да се освободите от това състояние и да постигнете своите мечти?

    Отговор
Добавяне на коментари