...

Как богинята: Elia Chocolato представи нова колекция от плажа за този сезон

Американски дизайнер на руски произход Elia Chocolato представи нова колекция от плажа. Много откровен, но в същото време спокойствие, удобно, с луксозни отпечатъци и без такива. Може би тази колекция показа, че сега модните дизайнери, които създават дрехи за плажове, са ориентирани не само на тънки и тънки модели, но и на други видове цифри, понякога далеч от стандартите на модела по принцип.

Чиколато колекцията обобщи резултатите от няколко седмици на плажа, която минаваше в Маями и Колумбия. И ние можем спокойно да кажем, че този сезон в модата е висока топене с дълбоки съкращения, както в деветдесетте години.

Но в съвременните времена изображенията на жените се отказват от класически бикини, а ретро стил вече не изглежда толкова ретро.

Как богинята: Elia Chocolato представи нова колекция от плажа за този сезон

Модерното, според дизайнера, са Класически бикини с животни отпечатъци и монохромен. Твърди бански костюми – радост за притежателите на очи на големи форми. Този сезон за жени, които биха искали с помощта на костюм за къпане, за да регулират формата, банските костюми с декоративни колани и гънки на кръста.

Колекцията на Elia беше окончателна, тя затвори световните седмици на плажа и стана последният и ярък хорд. Нейните бански бяха наградени положителни оценки на критиците и ентусиазирани прегледи на зрителите.

Как богинята: Elia Chocolato представи нова колекция от плажа за този сезон

Elia Chocolato – нашият бивш сънародник Елвира Анварова, роден Перм. Тя е 31. И шоколад – не псевдоним, а името на един от нейните предци на италианците. Чрез формирането на Елия, адвокат, завършва Държавния университет Perm, а след това учи в икономист в Шанхайския университет.

Преди десет години Елия започна пътя към модата, съгласувайки се да си сътрудничи в Виктория Бони, популяризирайки линията на дрехите си. И скоро премина до качествено ново ниво – стана технически директор на марката C & C Milano.

Как богинята: Elia Chocolato представи нова колекция от плажа за този сезонКак богинята: Elia Chocolato представи нова колекция от плажа за този сезон

Днес Елиа произвежда три линии от собствено облекло и допълнително помага да се произведе собствена линия на облекло Олга Бузова, Юул Волкова и римски кадар.

Elia Chocolato днес живее в Маями и Лос Ангес, а там и там има неговите предприятия, а бизнес жената трябва да живее по същество в два града.

В дрехите си обличам телевизия домакин на Маями телевизия, героите на телевизионния шоу Американска домакиня, нейните неща като Chloe Kardashian, Kylie Jenner, Niki Minaz.

Един от първите Елия започна да привлича нестандартна външен вид на подиума.

Как богинята: Elia Chocolato представи нова колекция от плажа за този сезонКак богинята: Elia Chocolato представи нова колекция от плажа за този сезон

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Zhivko

    Каква е тази нова колекция на богинята Elia Chocolato за плажния сезон? Какви модели и цветове предлага? Има ли нещо различно или уникално в тази колекция? И колко ще струват тези плажни дрехи? Бихте ли препоръчали тяхната качествена и стилна продукция?

    Отговор
  2. Plamen Georgiev

    „Каква е новата колекция от плажните бански на богинята Elia Chocolato за този сезон? Моля, споделете с нас повече информация за последните тенденции и дизайни, които представяте в своята нова колекция.“

    Отговор
Добавяне на коментари