...

Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!

Жасмин Даниел – талантлив грим и фотограф от Лос Анджелис. Да се ​​уверите достатъчно, за да погледнете снимките на устните й. Мисля, че тя просто рисува червената, череша или перла червило? Грешка! Жасмин използва устните си като платно и козметика, въображението и собственото майсторство привличат невероятни картини върху тях.

Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!

Целият свят на устните

Даниел се интересува от изкуството на устните на 14 години. След това момичето намери рак на мозъка и тя започна да търси хоби, за да се вземе за дълго лечение (Jasmine тогава не ходи на училище за цяла година). Творческото хоби й помогна да се забавлява и да не мисли за болестта – и в крайна сметка ракът се оттегли и остава изкуство на устните.

Жасмин непрекъснато се подобри, той измисли всички нови и нови дизайни и в крайна сметка спечелиха значителна слава в интернет: благодарение на таланта и творчеството, момичето стана звезда на Instagram. Изпълнителят за грим може да похарчи до 6 часа, за да създаде един дизайн – и не е изненадващо, защото не просто рисува устните и рисува пейзажи, знаменитост портрети, сцени от филми и много, много повече.

Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!Изпълнителят на грим рисува на устните си като платно. Нейните картини очароват!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elena Ivanova

    Каква техника използва гримьорката, за да постигне толкова изразителни и очарователни картини на устните си?

    Отговор
Добавяне на коментари