...

Изберете стил от зодиакален знак

Американски астролози решиха да разберат, Какви дрехи в дрехи са големи за определени зодиакални знаци. Без съмнение, знак, под който сме родени, един или друг начин засяга нашата личност, върху нашия характер. Помощ за познаването на зодиакалните функции да изберат професия, да установят взаимоотношения с хора, а също и да ми кажете как да гледам индивидуално и интересно. Опитни астролози знаят как да „изчисляват“ знаците за дрехи – човек просто излезе, а специалистът вече има обща представа за това, което е роден.

Овен

Очарователен спортен стил. Те обикновено харесват всички енергични, светли. Представители на този знак са по-лесни за ходене в живота, към събаряне на препятствия, ако са облечени в спортния стил или стил милитари. Овен обичат нови неща и затова са щастливи да ги купят.

Изберете стил от зодиакален знакИзберете стил от зодиакален знак

Teltsy

Представители на този звезден знак не бързат. Те не бързат да буря нова бариера, както и Овен, те мислят повече, движат бавно. За мъжете и жените резервоарите са по-подходящи за комфортен и спокоен стил – ризи, пуловери, рокли с течащ подиум.

Грешката на телетата е, че те са много прилепнали за стари обичани неща, бавно се отърват от тях, дори ако вече са загубили всички съдебни преследвания.

Изберете стил от зодиакален знак

Близнаци

Близнаци – големи ентусиасти. Те имат много израз. Те дори в условията на твърд корпоративен рокля се срутват, за да го направят толкова забележимо помежду си. Представители на този знак експерти съветват да продължат да фантазират с детайли – шалове, декорации, но не прекалявайте – във всички добри мерки.

Изберете стил от зодиакален знак

Раки

Представители на този знак имат вродено чувство за стил. За дрехи се третират като защита. И затова рядко ще видите рак в рокля с гола гръб или шик деколте. Те се препоръчват да добавят към своя гардероб малко по-чувственост, за да не напомняте място за ходене за космически шапки.

Изберете стил от зодиакален знак

Лъвове

За царските лъвове е важно да се откроявате от тълпата. Те без съмнение ще продължат последното на светло и модерно нещо, дори ако след закупуването няма да има какво да яде. За тях, марковите дрехи са подходящи, те се чувстват комфортно в нея, дори ако тя е купена в втора ръка.

Изберете стил от зодиакален знакИзберете стил от зодиакален знак

Богородица

За прислужници на първо място. Техният стил не се отличава с рожден ден, като Лвов, експерименти, като близнаци, той е прост – практичен. Достатъчно девствена, за да има дузина неща в килера. Останалото ще направи своята практичност за тях – комбинацията от дрехи ще се появи с оскъден гардероб като рогове на изобилие.

Изберете стил от зодиакален знак

мащаб

Мъжете и жените, родени под знака на везните, се чувстват красиви за милята. И може да направи стилен и чист костюм от проста тениска и стари панталони. Модни тенденции в скалите „на барабана“, но те следват тенденциите. Край на окото, за да адаптира една или друга идея за себе си. Тежи подходящи класически стилове.

Изберете стил от зодиакален знак

Скорпиони

Ценна сила, привлекателна, секси рокля на скорпиони или така, че те веднага да ядат всички, или така, че всеки обича всички. Те са подходящи класически екипи от категорията „Лукс“. Единственото нещо, което може да си позволи скорпиони, след като заменят крещящия си гардероб към класиката, са някои аксесоари от миналото.

Можете да изберете техните скорпиони с голям вкус.

Sagittsev

Azart, страст и желание да са наясно със събития – това са общите правила за живота на Стрелец. Подходящ е, според експерти, свободно облекло, без строги силуети, които ще им позволят да летят напред, без да ограничават ширината на широката пола. Представители на този знак са подходящи като ярки цветове.

Козирог

Свържете се с дрехи като нещо, което само помага в промоцията за кариерната стълба. Експертите препоръчват да не купуват нови неща, да избират дрехи не само бизнес и практични, но и ярко, приятен поглед. Компромисът може да бъде случайно стил.

Водолей

Представители на този знак любов и оценяват индивидуалността. Те винаги се опитват да се открояват от тълпата. Обикновено имаме собствен стил, името и формулата на която вече не е известна с никого в света. Модните тенденции изобщо не ги докосват и затова астролозите съветват Водолей да продължи в същия дух. Те са самостоятелни и понякога получават стилове на външния вид.

Риба

Рибите притежават отлична фантазия, те са готови да променят изображенията. Те лесно виждат себе си и в костюм, а в гащерите на „металик“. Специалистите ги съветват да бъдат внимателни и да не носят образ на абсурдността. Най-добър стил на риба – романтичен.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Georgieva

    Здравейте! Искам да попитам, как да избера символичен стил, вдъхновен от моя зодиакален знак? Какви са препоръките за това? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари