...

Хванат изненада: Как се държи портманът на Натали, когато не знае, че е премахната

Натали Портман – една от най-красивите актриси, които могат да се представят от най-доброто. Първата ярка роля – във филма „Леон“, където играеше момиче, чиито родители убиха гангстери. След това тя започна да я кани не в по-малко интересни филми и актрисата успя да демонстрира техните лъскави способности.

На червения килим песните Натали Портман винаги изглежда невероятно! Как иначе? В края на краищата, стилистите и художниците на грим работят усилено върху звездите, за да произвеждат фуроре. Но в живота холивудски актьори обикновени хора.

Хванат изненада: Как се държи портманът на Натали, когато не знае, че е премахната

Реалната версия на Portman не е по-лоша!

В килините, актрисите произвеждат фурон: какви са техните изрази на лицето, жестове, благодат и снежна бяла холивудска усмивка … наскоро, папараци снимат Портман, което прави покупки в магазина. Толкова ли е различно от тази на Натали, която ни гледа от корицата на списанията?

Натали заснема папараци и, съдейки по снимката, актрисата не беше готова за снимката. Изглежда не по-лошо, отколкото когато е подготвено за поставяне!

Хванат изненада: Как се държи портманът на Натали, когато не знае, че е премахната

Портман е много хубав и незабавен, такъв истински! Мнозина отбелязаха младежкия си вид – актриса 38 години и тя може да даде 25. Може би тя знае как да се радва на живота – това е тайната на младежта. Обърнете внимание и от утре започваме да се радваме на слънце, дъжд и джанти на живота!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Aleksandar Petrov

    Интересно! Но каква е действителната реакция на Натали, когато открие, че й липсва портмонето? Ще ли се разплаче или ще се опита да го открие? Искам да разбера дали тя намира начин да се справи в такива ситуации.

    Отговор
Добавяне на коментари