...

Храна за коса: 4 най-полезни продукта

Наскоро домашно приготвените маски за коса стават все по-подходящи. Първо, тя е икономична, второ, наистина ефективно.

Вземете тези продукти за оръжия и с времето косата ви ще ви каже: „Благодаря ви!- Благодарността им ще засегне тяхната форма и състояние.

Храна за коса: 4 най-полезни продукта

Авокадо: за блясък и овлажняване

Маска с авокадо и маслиново масло обича да прави модел на джоан малки. За подготовката ще ви трябва 1 авокадо, 1 st. Лъжица масло и 2 яйчни жълтъка. Всички компоненти са смесени в Cashitz, след като маската трябва да бъде пусната в скалпа и да се прилага върху цялата коса. Да забележите резултата, достатъчно е да направите такава маска 2-3 пъти.

Краставица: Овлажняване

Особено тази маска ще отговаря на собствениците на суха коса. Смес в блендер 1 краставица (обелени от кора) и извара. Благодарение на краставица, косата ще се овладее, а извара сиренето е отговорно за храната. Такава маска е добра, защото може да се извърши по-често от веднъж седмично, освен това използва само 2 налични съставки.

Мед: укрепване на косата

Meda и Yolk Mask – истинска реанимация на развалена коса! Вземете я за услуга. Нашите големи баби направиха такава маска и се подготвя по-лесно от просто: смесете 2 жълтъка с 1 st. лъжица мед.

Забележка! Маската трябва да разкъса хладната вода, в противен случай ще дойде жълтък и ще ви е трудно да се отпуснете.

Желатин: ламиниращ ефект

Такава маска заменя скъпа процедура в кабината. Маска с желатин ще направи косата ви гладка и лъскава. За нейната подготовка, изсипете 2 st. Лъжици безцветна желатин вода и нека бъде. След маската във водната баня, докато желатинът е напълно разтворен.

Когато маската ще се охлади малко, добавете жълтък в него и след разпространение по цялата дължина на косата. След първото приложение ще получите впечатляващ резултат! Косата ще стане гладка и лъскава.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silviya Georgieva

    Какъв вид продукти със сигурност биха подобрили състоянието на косата ми? Чух за някои продукти, които са добри за косата, но исках да попитам за най-полезните. Моля, споделете информация!

    Отговор
Добавяне на коментари