...

Hooligan & # 187 +: Млада съпруга Петросана показва дълги крака в цветна рокля

Татяна Бруухунова има специален стил и, разбира се, индивидуалността се чувства в една млада жена. Наскоро тя обичаше експериментите с външен вид и с удоволствие споделяйки образи с техните абонати.

Не толкова отдавна Татяна промени стилиста до неразпознаваемо – тя дори не знаеше за рекламните рокли, а сега, за рекламни рокли, една жена реши да говори краката си към новия си.

Hooligan & # 187 +: Млада съпруга Петросана показва дълги крака в цветна рокля

Рокля с цвете печат

За рекламата Татяна Бруухунова трябваше да облече роклята в стила на Бохо. Абонатите не могат да преминат чрез такава неочаквана фотосесия!

Нови абонати на снимките оценяват и коментират: „Хулиган!»“ Снимки – пожар!»“ Всеки път, когато ви възхищавате повече и повече „, и тяло? Вашият образ би предотвратил провокация „,“ какъв вид пакостливи!“

Между другото, стилът на съпруга Петросан – Татяна, често критикуван. Той се нарича „баба стил“: жена поставя нещата, които изглеждат добре на по-старото поколение. Това са поли в пода, рокли, които крият фигурата и трикотажни пуловери.

Hooligan & # 187 +: Млада съпруга Петросана показва дълги крака в цветна рокля

Самата Бруухунова винаги защитава стила си и не е готов да се промени само за положителни оценки. Трудно е да се отрече фактът, че въпреки че много хора не разбират образите на Татяна, но тя е ярка и харизматична жена.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Gergana Ivanova

    Каква е връзката между хулигани и Петросана? Просто искам да разбера повече за историята и защо заглавието акцентира на дългите крака и цветната рокля.

    Отговор
    1. Iliyan

      Връзката между хулигани и Петросана може да бъде обяснена с факта, че Петросана е символ на различността и израза на личността. Хулиганите, от друга страна, са обикновено асоциирани с насилие и агресия. Вероятно заглавието акцентира на дългите крака и цветната рокля, за да подчертае контраста между грациозността и красотата на Петросана и насилието и необуздаността на хулиганите. Този контраст може да бъде използван за да разкаже историята за сблъсъка между двата екстремни образа на обществото.

      Отговор
Добавяне на коментари