Фигура включва обезцветени вежди

Необичайната тенденция предложи жени Versace. Напълно избелени вежди – Важна подробност на нова рекламна кампания, в която бяха представени иновациите на есенния зимен сезон.

Снимки направиха Стивън Мейзел. На тях с обезцветени вежди и в луксозни кожени палта, се появи Кая Гербер, Anok Yai, Bente Oorta. Трябва да се отбележи, че изображенията в кожените палта бяха допълнени с обувки, които моделите бяха поставени върху топли чорапи.

Фигура включва обезцветени веждиФигура включва обезцветени вежди

Осветяващите вежди като тенденция произхожда от времето на Бриджит Бардо, тя е била тя, която е отишла на много смела стъпка – да обезцветя не само коса, но и вежди.

Експериментът беше признат за неуспешен и дори луд, и едва през 2010 г., стилистите решиха да направят модели в шоуто на нова колекция от облекло на подиума с вежди, изяснени на необичайно светла сянка.

Фигура включва обезцветени веждиФигура включва обезцветени вежди

Фактът, че днес такива вежди са в мода, не означава, че е необходимо да бързате спешно обезцветяване, стилистите предупреждават това ще отидат такива вежди далеч от всички.

Процедурата си заслужава да се вземат брюнетки, които са решили да пребоядисват в блондинки – тъмните вежди ще произведат истински цвят на косата. Обезцленовените вежди ще отидат при жени с бледо или розово докосване на кожата – те имат образи с изяснени вежди, стават крехки и женствени.

Също така обръщайте внимание на тенденцията се препоръчва за жени с остър от раждаемостта на лицето, в този случай обезцветените вежди ще помогнат донякъде омекотяват остротата.

Преди осветяване на вежди, стилистите се препоръчват да държат прост домашен тест – да ги нарисувате с корекция и нанесете лек прах върху слоя. Ако се насладите на резултата, можете безопасно да кърмите, не се страхувате да изглеждате нелепи или нелепи.

Прочетете повече  Chiara Franjai дава идеята как да направите изображение за всеки ден

Фигура включва обезцветени веждиФигура включва обезцветени веждиФигура включва обезцветени вежди

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anelia Petrova

    Моля, може ли някой да обясни за какво точно става дума, като се казва „фигура включва обезцветени вежди“? Не мога да се сетя какъв експлицитен смисъл или значимост може да имат обезцветените вежди в контекста на фигурата. Бих се радвал на повече информация или пояснение. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари