...

Експертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезона

Хванати подиума Грозен начин – „грозна мода“. Но тази мода изглежда особено странна, където бързо се премества от високи модни подиуми, което повдига много въпроси от стилисти и експерти в областта на модата. Те се обадиха Най-грозните тенденции на текущия сезон, Предупреждава хората с вкус на прекомерни след всички тенденции на капризната мода.

Чорапи и сандали

Преди това такъв дует се счита за немислимо, ужасно объркване. Но този сезон чорапите започнаха да носят обувките на плажа, освен такива образи по някаква причина започнаха да допълват безразмерни спортни апартаменти, които се носеха навсякъде през 90-те години.

Експертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезона

Изглежда, може би не много, но експертите са съгласни, че това е – Практични и удобни, И това е суператите, които издигат абсурдността, е отличителна черта на модата днес. За да не бъде нелепа, стремеж към практичност и удобство, експертите не препоръчват избрани всички констатации на гардероба единствено по отношение на практичността.

Норник

Незабележимо облекло, което е създадено, сякаш е конкретно, за да бъде „сива мишка“, да се скрие от света, започва да влиза в мода в долната част на нула. Но най-накрая не се губи, не е необходимо да се избира това и внимателно обзавеждането на гардероба, казват експерти.

Експертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезона

Носталгия

Времето върви напред, а вече второто десетилетие на новия век не е далеч. И ние гладко се връщаме, се връщат през 90-те години. И сега някак си се виждат франчайзът на стари филми, а музиката на тези години звучи напълно магически. Някои незабележимо върнати и модни тенденции на тези години – момичетата започнаха да се комбинират напълно, например, рокли с маратонки, поли с блузи-олимпийски.

И отново по улиците се връщат на леопард костюми и прозрачни неща.

Експертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезонаЕкспертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезона

Яркост и индивидуалност

Заедно с онези, които предпочитат да не се открояват от тълпата, все повече се появяват онези, които, напротив, мечтаят да бъдат толкова ярки, така че минувачите да бъдат избутани. Толкова грозни тенденции и отровни киселини се превръщат в вид протест.

Експертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезона

Bloggers

По-скоро блогърите бяха редки птици, а сега те вече са вцепенени с половин милион. И как, кажи ми, всеки може да се откроява? Нестандартни изображения, разбира се. Така че блогърите са станали модни депутати. Не всички, но само много популярни. И модата, която предлагат доста странно. Но по някаква причина тези блогъри са техните почитатели и последователи.

Експертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезонаЕкспертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезона

Феминистки

Феминизмът набира скорост и големи стъпки, движещи се по планетата. В модата това е забележимо особено ярко – елегантни обувки и строги линии на талията отиват някъде. За заместване идват „Борба“ отпечатъци, абстракционни силуети и груби обувки.

Терминът грозен начин е широко разпространен. Грозната мода спешна е само субективна, защото концепцията за красотата не е постоянна стойност. Фактът, че човек изглежда грозен, приятел е много душа. Не веднага от категорията на грозни, мини поли, женски панталони излязоха, историята за дълго време не ги вземаше, отрече и осъди. Ето защо, експертите са уверени, че много тенденции постепенно имат шансове да станат класически модни функции, които ще бъдат приети и ще обичат всичко. Но докато грозната мода трябва да внимава.

Експертите наричат ​​най-вкусните тенденции на сезона

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Koleva

    Кои са най-вкусните тенденции на сезона според Вас? Искам да науча от експерти какво трябва да опитам и да готвя за да се наслаждаваме на най-доброто от сезонната храна. Препоръчвате ли някакви специални рецепти или продукти? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари